Родният ни футбол – от зле, та по-зле!

Левски - Сараево

След поредните издънки на Лига Европа видяхме, че положението във футбола не е трагично, а направо комично.  При тези резултати изводите са излишни. И  други години сме били зле, коментират феновете, но тази година направо сме трагични.  Това  сложи капака на марката „Български футбол“ на евротурнирите. До сега във футболната ни история не е имало случай, България да остане без участник в евротурнир през август.
Все пак остана да ни топли споменът от времената, когато имахме 1/4-финалисти в турнира за Купата на УЕФА и място в груповата фаза на Шампионската лига. След краха на българските отбори в Лига Европа се изговори какво ли не. Някои разкритикуваха футбола ни, други намериха по една добра дума за шампиона Лудогорец, чийто футболисти показаха добра игра, но и голяма наивност и неопитност в евро турнирите. Според спецовете, единствено може да бъде извинен  Локомотив ПВ. Все пак се изправи срещу холандците от Витес, който биха затруднили даже и националния ни отбор. Каквото и да се говори все пак пред нашата елитна група се наредиха

Червените фенове гледаха трагедия, а не спектакъл

шампионите на Виетнам, Судан, Йемен, Бахрейн, Зимбабве, Оман, Хонг Конг, Ирак и Венецуела. Според феновете родният футбол е на дъното, според специалистите – те са прави. Какво е необходимо да се изправят нашите отбори пред европейските? Промяна на правилата. Ето и някои от тях, преди стартът на родния шампионат, който  чука на вратата.
ПРАВИЛАТА:
1. Когато играе български отбор, понятията засада, фал и дузпа, не важат за българските футболисти, а само за противниковите играчи.
2. Противниковият отбор се задължава да пази целостта на прическата и маникюра на българските футболисти, в противен случай следва отстраняване от играта и глоба до 3000 Евро.
3. Съдията е длъжен да пази атакуващия български футболист и да внимава със свирката си, за да не го притесни и прекъсне мисълта му при въпросната атака.
4. Наказателното поле на българския отбор се явява суверенна територия на Република България с всички  последствия от това за противниковия отбор, включително и до прилагането на дипломатическа нота и военна сила плюс съюзническа подкрепа от НАТО при нарушение на териториалната цялост.
5. Спорните ситуации на терена винаги да се решават в полза на този отбор, който вика най-силно.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sTeUDEUaQ_o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *