Риана се обиди на бившия си – Крис Браун заради рап парче с язвителен текст

 

Риана

  Примирието между рапъра Крис Браун и Риана при­ключи. Двете звезди, които бяха гаджета в продължение на 2 години и се разделиха след бурен скандал, отново са на нож. Причината за това е голямата уста на рапъра.

 Поредният скандал меж­ду двамата изпълнители избухна миналата седмица. Тогава Крис Браун за пръв път пусна в социалната мрежа новото си парче. В един от пасажите там той пее: „Не се е*авай с моята бивша к*чка. Всеки усърден негър я е оправял!“. Текстът веднага предизвика гневна реакция от страна на Риана. Тя побърза да изтрие Крис Браун от списъка си с приятели в социалните мрежи.

 Сега  барбадоската  не иска и да чуе за рапъра, който си позволи така злобно да й се присмее пред целия свят. Разоча­рованието й е засилено и от факта, че веднъж му е прощавала гаврите над нея. Става въпрос за побоя, който Крис й нанесе в нощта преди награждаването с „Грами“ през 2009 г. Тогава популярната двойка се сдърпа в колата на рапъра и Риана бе изхвърлена на улицата с разкървавено от удари лице. Впоследствие певицата осъди насилника и Браун трябваше да по­ложи общественополезен труд в рамките на няколко седмици.

Крис Браун

  Драмата прерасна и на музикално равнище, защото заради ограничителната си заповед Крис не можеше да посе­щава никое от големите събития и фестивали, на които гост бе бившата му. От това сериозно пострада карие­рата на paп изпълнителя. Едва преди година той отново успя да изплува в класациите.

 В края на 2011-а Риана прояви благородство и сне ограничителната заповед над ексгаджето си. Именно тогава се заговори, че отношенията между двамата са се затоплили.

 Това бе потвърдено и от изненадващия им дует, който излезе през април. С него певците демонстрира­ха, че са забравили лошите си моменти. Клюкарски издания дори твърдяха, че старата им любов пак е пламнала и Риана и Крис се виждат тайно.

Преди

  Сегашното поведение на Браун и барбадоската по­казва, че крехката връзка, която двамата започнаха да градят, отново се е скъсала. Риана не просто е обидена, тя отказва да се включва в каквито и да е съвместни прояви с бившия си. Той пък от своя страна изобщо не чувства вина.

 Затова и веднага след реакцията на ексизгората си публикува още по-ха­плива забележка за нея в социалната мрежа.

 „Предположения! Не съм казал имена, така че, ако някой се е обидил, то е заради угризенията, които има“, отсече Браун и също премахна Риана от своите контакти.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Риана се обиди на бившия си – Крис Браун заради рап парче с язвителен текст"

  1. Minnn   21.05.2012 at 13:38

    Коя е тази песен… аз не мога да се сетя :))

    Отговор
  2. mimito   19.07.2013 at 17:33

    koq e tazi pesen

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *