Рени дразни фенове, като им пее на чужди езици

Рени

  Мнозина зад океана вече наричат певицата Рени „най-далновидната чалгаджийка“.

Тя се върна от турне в САЩ, където комбинирала част от участията си с представленията на актьорите на Слави.

Те също бяха там на двуседмичен гурбет. Певицата дори подготвила дуетните хитове с Борис Солтарийски.

„Рени смяташе, че участията й могат да минават изцяло по тертипа като в България. Тя беше включила доста сръбски песни, а хората искаха главно нашенски, фолклор и нейните хитове. След петата сръбска песен някои фенове я освиокаха и й направиха забележка, че много я харесват, но да спре да пее на друг език. Много бързо тя направи корекция на програмата си със своя озвучител и нещата потръгнаха“, разказват очевидци. Рени пяла за около 4500 долара на концерт.

Макар вече да не е в топ 10 на най-оборотните чалгаджийки у нас, в САЩ я ценят високо, защото там се слуша актуалният преди пет години фолк.

Актьорите от „Шоуто на Слави“ Мариан Бачев, Краси Радков и Виктор Калев обиколиха САЩ, като за краткия период изнесоха пет представления. Заедно с тях пътува и Борис Солтарийски.

От сигурен източник, занимаващ се с организацията на изявите им отвъд океана, стана ясно, че нашенските звезди са взели по 15 000 долара всеки. Това е сериозна цифра, още повече, че спектаклите не са били много. Около 20% от хонорара обаче е отиде при Слави Трифонов, който е техен продуцент. Това допълнително стимулирало Дългия да пусне актьорите и певеца на турнето, и то в период, когато предаването му все още не е излязло в летен отпуск.

Борис Солтарийски

По време на представленията актьорите влизали в най-популярните си образи. Виктор Калев избухвал като циганин, като Деса Поетеса и Гугутка Заспалова. Краси Радков пък се намъквал най-редовно в кожата на Бойко Борисов. „Някои от хората там не са много запознати кой точно е Бойко и защо Краси прави такива специфични движения.

От прекалено много години са там и така ги е завъртял животът, че не се вълнуват особено много от случващото се в България“, споделят имигранти в Чикаго.

Именно в града с най-многолюдна наша общност е било и най-голямото участие на тримата актьори и Борис Солтарийски. Организаторите им осигурили огромна шатра, приспособена като гримьорна, и стая за почивка в паузите. Отделно всеки е имал зачислена към него охрана, която разгонвала досадниците и внасяла ред сред феновете, напиращи за снимки и автографи.

На мнозина направило впечатление, че на изявите на екипа на Слави е имало доста повече хора, отколкото на концертите на някои от най-големите фолк звезди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *