Режете гяурски глави!, проповядвал Саид Мутлу на нашенските турци! Взел 300 хил. евро от Саудитска арабия

джамия

Скандалният ръководител на съмнителната организация „Ал Уафк ал ислам“ – Саид Мехмед Мутлу, който бе обвинен за проповядване на омраза на религиозна основа в България, е получавал финансова подкрепа за своята работа от Саудитска Арабия, твърдят магистратите.

Според един от проповедниците на организацията,  християните трябва да бъдат избити, защото са неверници и даже призовал: „Поклон пред тези, които режат глави”. Друг от тази група призовава да не се ходи на избори, да не се женят за гяури и дори да не се срещат с тях.

мюслюлманите се дигнаха на протести да го защитават

Шефът на организацията, Мутлу е получавал пари изцяло от Саудитска Арабия само в кеш на ръка. Средствата са били пращани в България по лица, отишли на поклонение до светите места в Саудитска Арабия. Мутлу разпределял средствата.

Отчетите на организацията посочват, че за 2008 г.общо изразходваната сума е 219 360 евро. Плащани са заплати, разходи за ел. енергия, вода, наеми, интернет, консумативи. При обиска на неговата къща са намерени 3000 лв., 5795 евро и 497 саудитски риала.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/74G2lXBVBIk

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Режете гяурски глави!, проповядвал Саид Мутлу на нашенските турци! Взел 300 хил. евро от Саудитска арабия"

  1. Honos   22.09.2012 at 19:43

    Има си хас да не го защитават мюсюлманите ! Тя цялата им религия е основана на геноцида и омразата !

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *