Рапърът 100 кила завлякъл с пари маса народ!

100 кила

  Рапърът 100 кила май ще се окаже 100-процентов измамник – негови жертви опищяха орталъка, че ги е измамил. Ужилените от Явор Янакиев, както е истинското име на нашумелия покрай „Къртицата“ хип-хоп изпълнител, са само жени. Те от месеци го издирват, за да си искат обратно дадени му суми. Уви, засега надеждата да си получат парите клони към нула. Килата старателно отбягва дамите, които е запалил, и няма никакво намерение да си връща борчовете.

Действията на Явор не са изненада за онези, които го познават – колегите му Мишо Шамара и Конса например. Последните двама са работили с рапъра, от варненския квартал Аспарухово дълго време. „Цял живот мамиш! Дръж се малко мъжката! Даже Конса, като спаси онова момиче от удавяне, излъга в „Шоуто на Слави“, че ти си го спасил“, обърна се Шамара към шмекера в лайф издание на „Къртицата“. Явор не отвърна. Само мълчеше гузно, докато Мишо сипеше обиди и обвинения по негов адрес. Не каза и дума в своя защита, даже когато колегата му го нарече „паляк“ и „манго“.

За случката със спасеното от удавяне момиче Шамара бе категоричен, че Явор не само си присвоил подвига на колегата си, но и демонстрирал пълно безразличие към драмата на бедстващата девойка. За сметка на това Конса проявил смелост и се хвърлил в бурното море.

„А ти даже не влезе да се намокриш!“, крещеше на Килата ядосаният Мишо, който напоследък се подвизава с псевдонима Биг Ша.

Изпълнителят на „Фенки, фенки“ отдавна таи неприязън към колегата си. Разкритията му в ефира на ТВ 7 можеха да се приемат и с подозрение, ако 100 кила бе казал поне нещо в своя защита, фактът, че мълчеше виновно обаче, накара дори и най-отявлените му фенове да вярват, че е излъгал -заблудил е цяла България, обявявайки се за герой.

„Е*ати мангасара! Дай му на един циганин власт и му гледай сеира“, отсече за Явор фолкпевицата Емануела в „Къртицата“. Тя пък му бе сърдита, че й е ударил „задвратник“ както го определи съпругът й Никола.

Това не е единствената дама, от чийто гняв рапърът трябва да се пази. От доста време насам на него му се налага да измисля сложни стратегии, за да избегне сблъсъка с десетките жени, на които дължи пари. Преди да станат негови жертви, всички до една му били яростни фенки. Заслепени от чара му, те били, готови на всичко, за да получат вниманието му.

Той пък побързал да се възползва от положението и започнал да ги лъже най-нагло. Искал им пари назаем, като използвал класическата схема „Бавят ми хонора, като го взема, ще ти ги върна“.

Дамите на драго сърце помагали на Килата коя с колкото можела. Той приемал дори и дребни суми от 50-100 лева, които харчел още същата вечер. С тях плащал сметките си за алкохол по заведенията и си купувал стимуланти.

Че използва дрога, го разобличи и Емануела в шоуто на ТВ 7. Тя обяви, че рапърът внася тайно в Базата на „Къртицата“ трева и я пуши, без да се съобразява, че вмирисва съквартирантите си и техните вещи.

„Искам си парите, мишка! Стига се кри!“, гласи пост на една от измамените фенки на Килата в профила му във фейсбук. Тя, разбира се, не е единствената. Други излъгани момичета също си търсят дадените назаем суми в социалната мрежа. „Завлича хората! Намерете го и го наплюйте и от мен“, зове още една измамена от Явор Янакиев наивница.

Килата има възможност да си върне борчовете, но не ще, коментират в музикалните среди. По-лесно и изгодно му било да се крие и да не чисти дълговете си към измамените фенки. На тях пък не им остава нищо друго освен да се оплакват в интернет. „Тоя кривозъб пигмей нещастен дължи пари и само лъже и се крие. Не мисля, че е коректно. Когато е имал нужда, му е помогнато, а година след това няма доблестта дори да вдигне телефона и да даде някакво обяснение“, роптае поредната ужилена госпожица.

 

Запалил и мъжа на Галена

Явор Янакиев е натрупал борч и към мъжа на фолкпевицата Галена. С великотърновския бизнесмен Галин рапърът се познавал отдавна, тъй като многократно имал участия в заведенията му. Покрай доброто си сътрудничество с производителя на вафли 100 кила набрал смелост и му поискал солиден заем. Галин не се поколебал да услужи, без да си даде еметка, че де факто ще се окаже поредната жертва на измамника.

Минали дни, седмици и месеци, а килата така и ме се издължавал. Галип пък не искал да е съосем капо, затова измислил следната схема за погасяването на борча – рапърът да извие глас в дует с Галена и с това да ей плати задължението. По тази причина 100 кила изненадващо излезе на сцената в НДК през февруари да подскача рамо ДО рамо с фолкфурията от Смядово.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Рапърът 100 кила завлякъл с пари маса народ!"

  1. SOKKK   26.05.2013 at 10:26

    Убий простака с мълчание 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *