Разследват “Титан” за черно тото!

Петър Жеков

  Сметопочистващата фирма „Титан„, която държи основния дял от акции в ЦСКА, ще бъде разследвана за черно тото. Най-вероятно със скандалните сигнали, че пернишките боклукчии смъкват много пари от нелегални залози, ще се заеме българската прокуратура. Сигнал е постъпил и в централата на международната федерация ФИФА.

Един от авторите на сигнала е живата легенда на „червените“ Петър Жеков. Носителят на Златната обувка заявява, че ЦСКА е отпаднал от словенския слабак „Мура“, за да може шефовете Борисов и Иванов да спечелят над 1,5 млн. евро от залог в Китай. Азиатците са спрели тотото на 50 хил. евро и са предотвратили скандална печалба с български адресант.

Армейците завършиха 0:0 при гостуването на абсолютния дебютант в евротурнирите и след позорното 1:1 отпадна. „Продали са мача за милион и половина евро. Ако ЦСКА се беше класирал за следващия кръг, щеше служебно да бъде изхвърлен от Лига Европа заради непогасени задължения. Клубът има да дава пари на „Черноморец“ за Мишел Платини и наказанието ще бъде сурово“, коментира Петър Жеков, който минава за опозиционер номер едно на „Българска армия”.

Дими­тър Борисов – Гърнето (вдясно) и Иво Иванов – Праховеца

Ветеранът не е единственият, който алармира за шашмите на Гърнетата.

Само за две години и половина срещу ЦСКА има подадени над 25 сигнала и жалби във ФИФА и УЕФА. Футболните чиновници вече са вдигнали ръце от българския клуб и смятат да се захванат с мащабно разследване на скандалните сигнали.

На стадион „Българска армия“ кашата е тотална, а собствениците на клуба продължават в типично свой стил да побъркват футболисти, треньори и персонал. Много от наемните служители не са получавали възнагражденията си от два, три или повече месеца. В спортно-техническия екип анархията не е по-малка. Треньорът Стойчо Младенов е изолиран напълно, но той упорито стои начело на клуба, защото договорът му с боклукчиите е изпипан по всички правила и при евентуалното му уволнение ще получи огромна неустойка. Именно това го държи на стадион „Българска армия“, а „титаните“ не смеят с пръст да го бутнат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *