Разследват Мартин Данона, от къде е взел парите за черното си “Бентли”

Мартин Данона и Мария Янкова

  Мартин Данона, бившият любовник на чалга дивата Анелия, е бил разследван от компетентните органи във връзка с делото за източване на ДДС срещу семейството на годеницата му Мария Янкова. Пловдивският бохем, който преди години споделяше спалнята на чалга дивата Анелия, е бил привикван на спявки, за да дава обяснение по какъв начин се е сдобил със скъпото черно „Бентли“, с което доскоро шпорил улиците под Тепетата, носи се мълва в града.

Данона привлякъл вниманието на разследващите органи покрай ареста на настоящата си любовница. Младата дама, позната сред съгражданите си като Портокаловата принцеса, бе арестувана през октомври заедно с родителите си Елена и Сотир Янкови, най-големите вносители на цитрусови плодове у нас. Семейството бе задържано по обвинения за укриване на данъци и пране на пари. Срещу общо 15 хил. лева гаранция двете жени бяха пуснати на свобода, но Окръжният съд в Пловдив остави в ареста главата на семейството.

Черното "Бентли" на Мартин Данона

Сотир Янков, заедно с Атанас Бонев – Малкия Зум, племенника на футболната легенда Христо Бонев – Зума.

Мария е известна в Пловдив и с ултраскъпите си коли, всичките с шестици и деветки в регистрационните номера. Не по-малко лъскави лимузини шофират и родителите й – майка й Елена управлява спортно „Порше“, а съпругът й наглеел по пловдивските булеварди с поръчан директно от завода в Щутгарт тунингован „Мерцедес GL“.

Покрай Янкови и Данона попаднал на мушката на разследващите, тъй като малко преди ареста им Мария подготвяла прехвърлянето на бентлито на негово име, говори се упорито из Пловдив. „Портокаловата принцеса купи колата за подарък на Мартин в чест на скорошното им здобряване, понеже преди време се разпърдяха и няколко месеца бяха скарани“, обаждат интригантите край Марица.

За всички автомобили на скандалното семейство имало подозрения, че са придобити с част от източените от данъчни измами суми, които са в особено големи размери – около 5,2 млн. лева. Ако това бъде доказано, бентлито, поршето и мерцедесът ще бъдат конфискувани. А може и вече да са им отнети, понеже пишман гъзарят Данона скоро не се бил мяркал из града с черното си бижу, предполагат местните клюкари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *