Разследват зам. кмета на Панагюрище Георги Павлов за далавери!

Управата на града (от ляво надясно): кметът Никола Белишки, заместничката му Галина Матанова, известна като Доли Партън и следственият Георги Павлов

  Герберската управа на Панагюрище е затънала в корупция. Тук кметът Никола Белишки на практика не е избран, а назначен от олигарха Лъчезар Цоцорков. По време на изборите събранията на ГЕРБ са се провеждали директно в административната сграда на „Асарел Медет“. Практиката Цоцорков да управлява от кабинета си продължава и до днес. Той често привиква Белишки, заместниците му и кметовете на села, за да им поставя задачи от бюрото си.

Преди да седне в кметския стол, Белишки е бил учител в минния техникум в града, после е работил в енергоснабдяването, а след това в медодобивния гигант. Доброто му поведение пред бившия комсомолски и партиен секретар Цоцорков го изстрелват в парламента. За целта са активирани всички цигани от региона, които под строй гласуват за ГЕРБ, а срещу това получават работа да чистят канавки.

Георги Павлов, Галина Матанова и Никола Белишки

Единият от заместниците на Белишки в общината Георги Павлов в момента е следствен заради конфликт на интереси. При политическо напрежение той ще изиграе ролята на бушон, защото е уличен, че е давал поръчка на фирма, която после наема брат му за подизпълнител. Става дума за изграждането на подпорна стена за над 100 хил. лева над река Мареш. Името на брата Стефан Павлов изплува и от поръчките за ремонт на почти всички училища в града.

Най-водевилната фигура в градската управа е на заместник-кметицата Галина Матанова, известна в региона като местната Доли Партън. Бившата лелка в детска градина отговаря за хуманитарната дейност и здравеопазването.

Банката кадри на ГЕРБ в Панагюрище е впечатляваща, но още по-впечатляващо е намерението на местни опозиционери да сигнализират Еврокомисията, че австрийските и българските съсобственици на „Асарел Медет“ използват фирмата за политически натиск. По време на последните избори служителите на комбината са извозвани до секциите с фирмени автобуси.

Още сензации:

loading...

8 Отговора за "Разследват зам. кмета на Панагюрище Георги Павлов за далавери!"

 1. Mарин Еничеров   13.02.2013 at 13:27

  По-голяма дивотия не съм чел.
  Първо Матанова никога не е била лелка.
  Второ – никой не е видял в изборния ден автобуси да извозват до урните, освен тези които превозват работещите миньори. И всичко останало е измислица.
  Как може такава боза!

  Отговор
 2. Гергана Митова   13.02.2013 at 19:10

  Поздравления за статията. Това е абсолютната истина и повечето жители на Панагюрище са наясно с това.

  Отговор
 3. Ангел   14.02.2013 at 23:39

  на всички е ясно, че Лъчи Цоцоркович купи или приниуди гласовете на вота!

  Отговор
 4. rado   21.02.2013 at 9:56

  dokato ni upravlavat Rompetrolite taka 6te e

  Отговор
 5. Цвета Реджова-Ракова   11.05.2013 at 16:26

  Вярно,че госпожа Матанова не е била лелка в ДГ.Заместник кметицата госпожа Матанова е детска учителка с 9 години педагогически стаж.След „конкурс“,беше избрана за директор на ЦДГ“Първи юни“.След,което стана замесник кметица. Лъчезарна,усмихната,мазна,нагаждаща се . Откъде съм толкова информирана ли?Нейна колежка съм ,работила съм с нея две години в ОДЗ“Звънче“,откъдето бях съкратена още 2000 година.Със педагогическо образование съм защитена педагогическа степен,но за мен работа в общината няма повече от 13години.Месец февруари се проведе „псевдо- конкурс“ със събеседване за длъжността „детегледач“ в новосформирания Център от семен тип „Павел Бобеков“За което все още нямам официално съобщение От комисията по подбора на която председател беше Госпожа Матанова.Специално писмо изпратих по електонната поща на господин кмета ,но и от него никакъв отговор.За морала няма да говоря.Надявам се този път да ми бъде обърнато внимание и ми бъде предложена работа за учител.

  Отговор
 6. Иван   09.05.2014 at 14:27

  Пълни лъжи!!!

  Отговор
 7. Идиотът   02.02.2016 at 15:24

  Искам да се обърна към ТЪПАЦИТЕ,наричащи се журналисти :
  – Виждам тенденциозно ,че разни мишкари и недоносени книжни плъхчета се опитват да очернят името на Кмета ни,както и на неговите заместници и хората които са в общинската управа.Извинете драги подлоги на ДПС и на други подобни цигански и етнически партии ,пълни с измет,ако нашият кмет с речта си на 01.05.2015 г.,леко ви е чукнал в кокалчетата с истината и с патриотизма си,но на вас това не ви е ясно,че нали са ви дали мижави стотинки да бълвате глупости ! Дали Общината ни се управлява с политически чадър или не,това са само теории на конспирацията и махленски слухове на пияници и мързели,които се оплакват,че нямат пари,но и не си мръдват пръста да ги спечелят ! А що се отнася до парите – ето ви нещо да разсъждавате(ако въобще можете) върху него – за две години (2014 и 2015), по Европейски програми ,в града са налети над 200 милиона лева !!! Как са спечелени конкурсите мен лично ми е все тая ,но фактите са си факти – проектите са наяве и каквото е казано е направено ,само за пример да ви дам болницата,или по-скоро най – модерният медицински център на Балканите,че и в половин Европа!!!!А и още нещо – до края на новият мандат ,ще имаме и язовир ,или по скоро огромно водно съоръжение, което ще реши завинаги проблема с водоснабдяването не само на общината,ами и на част от Пазарджик! И накрая за всички завистници и овчи мозъци

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *