Разкритие: Бг. футболът се командва от сингапурската тото мафия

Георги Градев

В локалната, но жестока бит­ка ЦСКА – БФС може да пламне истин­ска война. В ролята на Георги Димитров като подпалвач на Райхстага се явява Георги Градев, а централата на „Иван Асен“ 26 по прин­цип отдавна си гори, за­палена от собственото си невежество и аро­гантност.

Принципният провал на четвъртите в света като ръководите­ли намират своята аб­солютна проекция в ръ­ководството на БФС. Оставяме настрана другите провали в личен и професионален на треньори и дирек­тори, за да погледнем в главата на Октопо­да, която се помещава в централата на БФС.

 В която и да е бяла държава след скан­далните разкрития на мениджъра Геор­ги Градев оставките щяха да са най-без­болезненият ход. Да не говорим за намеса на разследващи орга­ни, полиция и проку­ратура. Агентът напо­следък влезе в обувките на затворника Ивайло Дражев и се зае с неблагодарната роля на Дон Кихот в бг футбола. Той хвър­ли скандализиращи и стряскащи обвинения към комфорта на на­чалниците във футбол­ния съюз. Ако оттам не последва мигнове­на реакция – или със специална пресконфе­ренция и отговори на всички въпроси, или с моментално даване на съд за клевета на гелосания юрист, то ос­таналото е абсолютно признаване на вината.

Боби Михайлов

  Бяха хвърлени обви­нения за манипулиране на цялото първенство и залагане в азиатски букмейкърски къщи на цели сакове с пари за това кой ще е шампи­он. Това е най-малкото повод някой да сед­не и да обясни случват ли се, аджеба, такива неща в нашия футбол и ако – да, кой се пра­ви на луд, че не ги за­белязва. Нещо повече, Градев стига и по-далеч – обвинява футболните ни управници в ди­ректни връзки със син­гапурската тото мафия. Поради заложения конфликт на интереси в Изпълкома заради наличието на футбол­ни президенти в него, принуждават Боби Михайлов да тър­си баланс, флиртувай­ки  със соб­ствениците на  „Лудогорец“,  ЦСКА и „Левски“.

 Именно „титаните“ Борисов и Иванов обвиниха най-добрия танцьор сред президентите в света в тайни вечери и лобистки срещи в опита му да угоди на всички, към които е поел ангажимент. Само че това няма как да стане – хем да при­тискаш съдийската ко­мисия и реферите за­ради поети ангажимен­ти към гранда от Ловеч, хем да обещаваш свет­ло съдийско бъдеще на новия хит от Разград. А в същото време от „Левски“ и ЦСКА да не те погнат.

 Атаките на Борисов и Иванов показаха, че началото е сложено.

 Чака се продълже­нието от страна на Гриша Ганчев, на но­вото синьо ръковод­ство в лицето на Иво Тонев и силните хора около него и на Кирил Домусчиев. Ако на ин­веститора в Разград не му се получат нещата, много бързо може да се превърне в реал­ния опонент за място­то на Боби Михайлов на върха.

 Всъщност остава само още един месец до края на първен­ството и тогава паси­ансът може да се под­реди обратно на това, което се опитваше да конфигурира Боби Ми­хайлов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *