Раздор заради милиони между африканецът Агиеманг Опоку и Христо Йовов

Христо Йовов

  Разкол за пари избухна на „Герена„. Хрантутниците в „Левски“ ще си издерат очите за това кой каква заплата взима. Тарторите на отбора са се вторачили в канчетата на новите чужденци и мърморят, че взимат повече, а файда от тях – никаква. На прицел са попаднали африканецът Опоку, бразилецът Марсиньо и новата звезда от Португалия Жоао Силва, разбра се от посветени източници.

Опоку ядосал тарторите още на лагера в Австрия, като се изфукал с чисто нов телефон за 1800 евро. „Абе, на тоя сигурно му дават над 20 000 евро на месец, а?“, взели да гадаят в „Левски„.

На терена африканецът бил пълна трагедия а на всичкото отгоре вече е и контузен. Нашенците се дразнели, че нападателят от Гана хем не влиза в работа, хем прибира повече от тях.

Агиеманг Опоку

След африканчето Христо Йовов, Станислав Ангелов-Пелето, Владо Гаджев и останалите стари кучета взели на мушка португалеца Жоао Силва, купен от резервния отбор на „Евертън“ за 360 000 евро.

Силва пристигнал много изостанал с подготовката и се изложил на първите тренировки. Онези само това и чакали.

В момента разправят навсякъде, че Жоао взима най-много пари от всички в „Левски“, а нито може да спре топката, нито да бие. На всичкото отгоре играел с гръб към вратата. Голямо заяждане падало и с бразилеца Марсиньо. Него пък го обвиняват, че не може да пусне един пас като хората, а прибира дебели пачки всеки месец. Заради интригите се наложи ръководството на „Левски“ публично да обяви заплатите в отбора. Според шефовете най-високата заплата е от 15 000 евро и я взимат само двама играчи.

Силва обаче не бръснел за слива интригантите и разправял, че е много по-добьр от тях. На последния мач с „Черноморец“ двамата с Христо Йовов се гледали накриво на резервната скамейка, тъй като само единият можел да играе.

Преди двубоя Йовов мърморел, че ще е резерва и даже се оплакал пред случайни зяпачи на бившия си съотборник Димитър Иванков. В крайна сметка парашутът на свогенския техничар се отвори и халфът поигра след почивката. „Влизат разни помощник-треньори вместо мен“, измрънкал на свой ред Жоао Силва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *