Пълна подигравка в конкурсът „Мистър България“! Нежният Мартин Иванов спечели мъжки конкурс

Мартин Иванов (в средата) стана „Мистър България 2012“

  Абсолютна пародия бе конкурсът „Мистър Бъл­гария„, провел се преди дни. Организаторите се изгавриха както с гостите в залата, така и с кандидатите – наив­ни младежи, сбирани от кол и въже. Народът за пореден път бе излъган. Добре, че не се гла­суваше с есемеси, коментираха зрители. Така поне бе изключе­на възможността да се повтори познатата история – вълна от недоволни, отделили лев-два, за да разберат по-късно, че не са отразили гласа им. 

Първото място отдавна бе запазено, а ден пре­ди конкурса ежедневник разкри, че победител ще е Мар­тин Иванов, чиято титла била уредена от богатия му любовник. Проблемът е, че в миналото младе­жът е заработвал като… травестит!

 В деня на конкурса вестта бързо обиколи интернет сайтовете, но мнозина не вярваха, че гласят травестит за първото място. Звучеше абсурдно, най-малкото защото според критери­ите победителят трябва да има мъжкарско излъчване.

 Новината за „нагласената работа“, както определяха конкурса в залата, не попречи на младежа да се престру­ва на изненадан.

Мартин Иванов (вдясно) преоблечен като Мис Вероника е печелил титлата "Мистър Гей България"

  „Мистър България е сбор от качества. Търсим перфектното съотноше­ние между физика, мъ­жественост, сексапил, интелигентност“, изброяваше критериите во­дещият Емил Кирилов в началото на вечерта. Не е ясно кое точно от изброените достойнства притежава Мартин Ива­нов. Жалки бяха опитите на префинения младеж да излъчва сексапил. Ако не друго, трябва да му се признае, че положи усилия. Шампионът в ред дисциплини, сред които и конкурса „Мистър Гей„, докрай се преструваше, че не подозира за щас­тието, което щеше да го сполети.

 „Каква е хилка само! Същински клечо.Това ли е травеститът, който ще спечели?“, шушукаше се в залата всеки път, когато Мартин излезеше на сцената. Отговорите не закъсняха: „Стига де, той сега не е облечен в женски дрехи. По прин­цип не ходи с такива“. С изказването си защитни­кът на Мартин предиз­вика злобни погледи на съседите си по маса. В залата младежът имаше и други привърженици – Борислав Сапунджиев, който доскоро се подвизаваше като травестита Урсула, певеца Миро – често и несправедливо обявя­ван за гей, и учудващо – модела Али Алиев. 

  За разлика от конку­рентите си, които поне правеха впечатление на фитнес маниаци, бъде­щият победител отчаяно се опитваше да показ­ва мускули. Стягаше се, както всички останали, но за жалост нищо не изпъкваше, освен добре оформените му гърди.

 Симпатичният Мартин явно впечатли журито с нежното си излъчване, коментираше се, когато видяха плавните му пируети. Младежът умело подвиваше крак и по­зираше ту в профил, ту в анфас. По всяка веро­ятност позите е заучил покрай други конкурси.

 С абсолютна сигур­ност гостите разбраха победителя малко след като приключи огненото шоу на сцената. „Поне гледахме спектакъл, и то доста впечатляващ“, уте­шаваха се разочаровани гости, когато в залата се зашушука, че ще спече­ли младежът, известен просто като „травестита Мартин“.

 „Престанете да го на­ричате така“, караха се на гаднярите в залата защитниците му. Довол­ни от избора се оказаха Урсула и Миро. Послед­ният бе член на честно­то и неподкупно жури. В него беше и Джуджи от предаването „На кафе“, Теди Кацарова и други. Щерката на Силвия Ка­царова се бе настанила до испанския красавец Лобсанг Кастелано. Предсказуемо предвид миналото й на финланд­ска снаха и авантюрата й с Мистър Турция.

 

Ще ходи в Доминикана

 Освен с лента, на която е изпи­сано с големи букви името и титлата му, Мартин Иванов, бивша Мис Вероника, спечели и правото да представя България на два световни конкурса. През юли „Мистър Травестит“ ще премери сили с мачовци в Доминикана. Там ще се бори за титлата „Мистър туризъм“. След като се върне, започва да се готви за конкурса „Мистър Свят“, който е догодина в Лондон.

 „Само ще се разходи дотам, но нищо. Поне ще си направи екскурзии“, завиждаха му отпадналите в над­преварата „Мистър Бълга­рия“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *