Протестиращият гангстер Бисер Петното – човек на Клюна

Бисер Миланов – Петното е осъждан за разпространение на дрога, кражби и побои

  Бисер Миланов – Петното, един от протестиращите по площадите срещу правителството на Орешарски, е осъждан за наркотици, кражби, тежки телесни повреди и много други престъпления.

Петното води със себе си съгражданина си от Русе Йордан Бонев, който е бил член на ГЕРБ и открито го заявява по площадите.

„Бисер Петното има богата криминална история. Беше човек на застреляния наркобос Антон Милтенов – Клюна в Русе, после се скараха и водиха война за пазара на дрога. Вече живее в София. Обича да играе двойни игри“, казва бивш криминалист от Русе.

Бисер Миланов - Петното и Йордан Бонев

Бисер Миланов се мести да живее в София след 2010 година, когато за пореден път излиза от затвора.

45-годишният мъж е сред най-изявените наркодилъри в Русе от 2000 до 2005 година. В началото работи заедно с друг наркобос – Андиамото. Двамата се отчитат на Клюна и зареждат дрога от хората му. През 2003 година обаче между тях избухва конфликт. Петното е низвергнат от софийския бос, който залага единствено на Андиамото. Следва опит Бисер Миланов да бъде отвлечен от русенската бригада на Клюна. Хващат ги и лежат в затвора, а там по-късно попада и Петното, но за други престъпления.

Антон Милтенов - Клюна

Бисер Миланов има 7 присъди. Още през 1986 година е осъден за кражба. След това го вкарват в затвора за кражба на автомобил. После бяга от затвора и е осъден и за това. Съден е още няколко пъти. В Русе се говори, че зад решетките е ползван за доносник. През 90-те е арестуван и в чужбина за наркотрафик. „Петното е провокатор. Ходи по всички протести с охрана от 10 мутри. Иска да предизвика безредици и добре, че го извеждат навреме, защото може да стане страшно. Много пъти е казвал, че може да организира мероприятия със страховити последици. Поведението му работи за ГЕРБ“, твърди човек, който го познава от 20 години! Сред хората на Петното от протестиращите е Йордан Бонев, който е бивш член на ГЕРБ.

Петното праща Бонев да преговаря в парламента от името на хората по площадите за промени в Изборния кодекс. Според запознати той изглежда по-интелигентен и по-сдържан, но изпълнява заповедите на наркобоса, който на всяка цена искал да влезе в политиката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *