Прокурорката Ася Петрова си чукна любовна среща в хотела на “Килъра” Георги Вълев (снимки)

Цветан Цветанов и Ася Петрова

  Веднага след като положи клетва, новият главен прокурор Сотир Цацаров доказа, че е избран, за да изпълнява поръчки на властта, а цялата надпревара за високия пост е била театър с предизвестен край.

Още преди два месеца бе писано, че шефът на Окръжния съд в Пловдив е договорен на среща между премиера Бойко Борисов и червения бизнесмен Георги Гергов, който е от една и съща масонска ложа с Цацаров.

За съжаление прогнозите ни продължават да се сбъдват. През есента предсказахме бурно кариерно израстване и на шуменската прокурорка Ася Петрова, което е на път да се случи и е първото доказателство за политическата зависимост на Сотир Цацаров. Веднага след като пое официално поста, той пожела любимката на Цветан Цветанов за своя заместничка.

Ася Петрова и нейният любовник напускат хотела във Велико Търново в 9 сутринта на 1 февруари м. г.

Ася Петрова се прочу покрай делото “Килърите”. Тя бе един от обвинителите и изработи доживотните присъди на трима от подсъдимите. Те бяха издадени само на базата на свидетелски показания, дадени от криминално проявени или зависими от прокуратурата и МВР свидетели. По време на процеса Ася Петрова работеше под прякото ръководство на Валентин Цоновски – зам.-шеф на ГДБОП, а Цветан Цветанов не пестеше хвалбите си за нея въпреки очевидния и непрофесионализъм, демонстриран по време на процеса. Тя дори бе наградена неофициално от вътрешния министър, който я взе при дългото си посещение в САЩ малко преди да бъдат прочетени присъдите по знаковото дело в Шумен.

Тъй като Ася Петрова все още не е назначена на високия пост, а това ще стане след одобрение от ВСС, припомняме един скандал с нейно участие, като се надяваме етичната комисия към ВСС да го вземе предивид, когато разглежда кандидатурата на Петрова, която според официалните информации е женена и има едно дете.

На 31 януари миналата година тя отива на любовна среща във Велико Търново. Прокурорката е направила доста странен избор за романтичното си рандеву – хотела на един от подсъдимите по

Свидетеля Радослав Димитров

делото „Килърите“ – Георги Вълев. Извънбрачната тръпка на амбициозната шуменска магистратка също не е случайна. Това е бригаден генерал Крум Манов, който е шеф на Военноапелативната прокуратура на България. Манов пристига в Търново със своя автомобил, а Ася Петрова – с автобус. Двамата се срещат в старопрестолния град към 18 ч. и наемат стая в абсолютно празния хотел, който се намира в центъра на града. Този ден е един от най-студените през сезона, а във Велико Търново е обявено бедствено положение.

Изглежда, че Ася Петрова е решила да съчетае работата с удоволствието, защото по същото време в хотела, който, както казахме, е празен, пристига и един от свидетелите по делото „Килърите“ – Радослав Димитров. Той е финансист на подсъдимия Вълев и многократно е принуждаван от окръжната прокурорка, както и от шефката на шуменския съд да свидетелства срещу шефа си. Тъй като Димитров не се

Джипът на свидетеля Радослав Димитров е паркиран до колата на софийския магистрат, а входната врата на хотела е през улицата вдясно.

огъва, срещу него е изфабрикувано дело за притежание на наркотици и той получава по-късно условна присъда. По всичко изглежда, че Ася Петрова е привикала свидетеля в хотела, за да го натиска за пореден път, а след като Радослав Димитров си тръгва, двамата магистрати се отдават на романтична вечеря. Поръчват си луканка и червено вино и въобще не напускат добре затоплената стая.

На другата сутрин – 1 февруари около девет часа, двамата напускат хотела и се прибират – Манов към София, а Петрова към Шумен.

Всичко това е документирано със снимки, които получихме от източници в системата на МВР. Тази история не е без значение, тъй като Ася Петрова е кандидат за заместник главен прокурор. Това означава, че трябва да отговаря както на професионални, така и на морални критерии за този пост, а общественият интерес към личния й живот е задължителен.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Прокурорката Ася Петрова си чукна любовна среща в хотела на “Килъра” Георги Вълев (снимки)"

  1. Благой   17.01.2013 at 10:26

    Браво, евала… тая държава само на е..не ли се крепи?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *