Преслава се подигра на Андреа пред 20 000 души

Преслава, Цветелина и Илиян се смеят на прословутия жест на Андреа

  Преслава спретна истинска подигравка с колежката си Андреа на концерта по случай втория рожден ден на телевизия „Планета“. Последната отказа да се появи на събитието в последния момент, но за сметка на това един от вечните й гафове бе изпълнен виртуозно от мегазвездата на вечерта.

Няколко часа преди концерта Андреа написа извинение във Фейсбук, че е възпрепятствана да дойде на изявата, без да посочва конкретна причина. Все пак подхвърли, че не иска да дели една сцена с колежка, която грубо я имитира. Име не бе споменато, но за почти всички стана ясно, че най-вероятно говори за Цветелина Янева. Нейната песен „За контакти“ е идентична с Андреевата „Хайде, опа“.

Андреа

На, финала на вечерта, закрита от Преслава, Цветелина застана редом до титулярката. Двете си размениха съзаклятнически погледи и веднага избухнаха в смях. Преслава хвана микрофона на обратно в типичния за Андреа стил и веднага показа жеста си на Янева. Двете още по-бурно се изхилиха и то пред близо 20 000 души. Цветелина дори се разплака от смях, както е видно и от лъсналия наскоро папарашки кадър.

Междувременно се появи и друга версия за отсъствието на Андреа. Сълзите на възлюбената на Кубрат Пулев през близките дни се дължали на Джена. Фолкаджийката изрева, че няма да пее на отминалия вече концерт, тай като нейна колежка си е платила да цъфне преди нея на сцената, а Андреа да пее по средата на концерта като треторазрядна певица.

Заради скандали чалга феновете предполагат, че ако гаджето на Кубрат Пулев не преглътне обидата, може и да се раздели с „Пайнер„.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Преслава се подигра на Андреа пред 20 000 души"

  1. пепи   05.07.2012 at 14:14

    Приличат ми на порноактриси .Чалгата се слуша от прости хора !Ите ми изглеждат много простовати горките!Мина им времето вече!

    Отговор
  2. Мими Димкитрова   09.07.2012 at 1:05

    такааа сега аз бях там и знам че цвети плачеше защото публиката я освирка Цвети не смееше да излезе на сцената да не и метнат някое яйце . Публиката славабогу бршр толерантна само и показа че знае какво е направила и аплодира песента и но и показа че е виновен заради Андреа Цвети слезе оплюта освиркана и разплакана от сцената .Отзад плачеше през цялото време.Пеевски и беше направил мечешка услуга После като излязоха за общата песен Преси и се мазнеше и се опитваше да я успокои това беше причината за обърнатия микрофон всичко друго са интерпретации

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *