Преслава приключи с Бирмата

Преслава

Любовният романс между Преслава и Георги Станоев – Малката Бирма е приключил. Но не с право хоро и сватба, а с грандиозен скандал на пъпа на София. Причината е повече от прозаична – пари. Много пари!

След има-няма и половин година гаджелък с пернишкия милионер любимката на чалга феновете отново е свободен електрон в търсене на поредния заблуден паралия, който да я покровителства с могъщата си финансова десница, научихме от запознати.

Певицата на годината предприела този ход, след като синът на бившата президентка на „Металург“ (Перник) Лидия Станоева – Скалата взел да дава на заден, заплашен в най-скоро време да обяви банкрут. Последната клюка във фолксредите гласи, че преди две-три седмици Преслава и бившият й любим си устроили грандиозен скандал в столичния бар „Флайт“. Очевидци дори твърдят, че са станали свидетели на грозни сцени, подхождащи повече на нашльокани до козирките махленски пияндури, отколкото на хора с положение в обществото.

Луксът да спи с Преслава излязъл доста солено на Бирмата

Посред бял ден, както си седели кротко и тихо на уединено сепаре, Бирмата и пайнерката си скочили и се заблъскали един друг пред погледите на шашнатите посетители на заведението. „Беше много унизително и грозно. Ако охраната на Бирмата не се бе намесила, сигурно щяха да стигнат и до бой“, казват присъствали на свадата. Какво обаче накарало двамата бивши влюбени да се озлобят и да забъркат селския панаир? Много просто – счупили се розовите очила на доскоро заслепения от любов пернишки милионер. Георги Станоев започнал да се усеща, че за Преслава е нищо друго, освен тлъста дойна кравичка.

Според информатори на повод за „скандале гранде“ станал поредният опит на цицорестата добричлийка да издои няколко хиляди лева от домашния си любимец. Преслава поискала от Бирмата внушителна петцифрена сума, която да инвестира в ново видео. На звездата й предстои да запише втора дуетна песен с колежката си Галена, която трябва да бъде подкрепена с ефектен и скъп видеоклип, заснет в чужбина. Този път обаче на Преси не й се отворил парашутът и любовникът й категорично отказал да изпълни прищявката й. Което и станало причина безскрупулната певица да му бие шута, съскат злите езици.

И продължават да сплетничат, че луксът да има за гадже Преслава струвал доста солено на Бирмата, който минава за един от най-желаните ергени. До скоро бившият футболист угаждал на всички капризи на пайнерката, плащал дори за лична охрана, за да се чувства тя като звезда от супер класа.

Имало дни, в които младият богаташ пръскал покрай гаджето си по 20-30 хилядарки. Продавачки от луксозен бутик за дрехи в София например издават как 5 минути, прекарани от певицата в него, стрували на Бирмата 20 бона. С тях той се изръсил за кожено яке от последната колекция на прочут дизайнер.

Според мълвата мачото не страдал дълго за Преслава, а насочил флуидите си към нейна колежка. Бирмата проявявал интерес към Анелия, но на този етап отношенията им били по-скоро опознавателни. Двамата си разменяли непрекъснато SMS-и с твърде пикантно съдържание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *