Президентът Путин крие незаконен син

В биография на президента Путин, на­писана от журналиста Олег Блоцки, първата дама е представена като жена, която няма думата в семейството.

 Когато започнала свалката й с Влади­мир, той закъснявал с повече от поло­вин час за срещите им и не намирал за нужно да се извини. Затова пък, ако се налагало той да чака дори и 10 минути, ставало страшно.

 Путин все бил недово­лен от съпругата си. Тя имала чувството, че у дома я следи шпионин и контролира всяка нейна стъпка. Нито едно нейно ястие не му харесвало, а често дори не докосвал яденето, сготвено от нея. „Веднъж не съм чула пох­вала“, оплакала се Лю­дмила пред журналиста Блоцки. Принципите на президента били: „Нико­га и по никакъв повод не хвали жена си, ще я раз­валиш“ и „Жената трябва да върши цялата къщна работа“.

 Людмила късно разбра­ла, че Владимир е агент на КГБ. Той криел от нея заниманията си, защото смятал, че е недостойна да поеме подобна инфор­мация. „Изпитва ме през целия ни живот. Винаги съм живяла с усещането, че ме наблюдава и съди дали съм взела правил­ното решение“, разка­зала Путина на автора на книгата за мъжа й.

 Преди време в Герма­ния излязоха и спомени­те на Ирена Пич, немска приятелка на Людмила. Германката  твърди,   че пред нея първата дама е   споделяла   буквално следното: „За съжаление мъжът ми е вампир, но той е човекът за мен, понеже не пие.“

 Съпругата на Владимир Владимирович е бивша санитарка и стюардеса.

 Силната си половинка тя среща на концерт. По онова време Людмила Шкребньова е студентка в Ленинградския универ­ситет.

 Госпожа Путина не пом­ни първата си целувка с Володя, но никога няма да забрави сватбата им, продължила цели два дни. Първия ден на младожен­ците гостували родните им, а втория – приятелите и колегите им.

 Инициатор на венчавката бил Владимир. Един ден той погледнал сериозно изгората си и рекъл: „Виж какво, приятелко, знаеш характера ми. Бая тежък е. Сега ти принципно трябва да се определиш в живота. Предлагам ти да се омъжиш за мен. Аз те обичам. Ако си съглас­на, нека вдигнем сватбата след три месеца“.

 От Путин Людмила има две щерки, на които е посветила съществува­нето си. „Бях изправена пред дилемата: да работя или да възпитавам деца? Избрах второто. Отдадох на дъщерите си всяка ми­нута. Почти не съм рабо­тила. Голямо изпитание е жената да се откаже дори от минимална кариера, от общуването, от срещите в обществото“, откровеничи първата дама. И допъл­ва, че благодарение на доброто си възпитание момичетата й научили езици, овладели цигул­ка и пиано.

 За разлика от баща си, който е завършил юридическия факултет, щерките на Путинса се ориентирали към други

Владимир Путин и съпругата му Людмила

специалности. По-голя­мата – Мария, избрала да следва биология, а Екатерина – японска фи­лология.

 Има индикации, че Вла­димир Владимирович не винаги е бил верен на половинката си.

 Като резидент на КГБ в Дрезден през 80-те той имал доста любовни афе­ри, а освен това тормозел и дори биел жена си, за­явява пред немския вест­ник „Берлинер цайтунг“ Ерих Шмид-Енбом, виден експерт на германското разузнаване. Човекът се позовава на агентурни сведения на шпионка, внедрена при Путин.

 В Дрезден Путин офици­ално е зачислен към „Кон­тингента на Съветските войски в ГДР“. В действи­телност е разузнавач на КГБ и има за задачата да вербува сътрудници.

 Разведката на ФРГ обаче е по петите му. Западняците изпращат при руснака преводачка­та Ленхен, която е техен кадър. Дъщеря на литов­ско семейство с немски корени, сексапилната дама с прякор Балконите бързо влиза под кожата на Владимир.

 Ленхен често гостува у Путини и се сприятелява с Людмила. Бъдещата пър­ва дама й споделя мъките си и разкрива, че съпругът й е грубиянин и кръшкач. Пак според нейно призна­ние пред литовката кагебеецът имал извънбрачно дете от германка.

 На 6 декември 1989 г. немски правозащитници щурмуват главната квар­тира на КГБ в Дрезден. Путин ги посреща с на­сочен пистолет. След това изгаря всички документи, качва се на черна волга със семейството си и по­ема към Петербург.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *