Пребитият журналист от СКАТ Тео Ангелов бил с*ксуален маниак!

Тео Ангелов развил страхова невроза след сблъсъка си с Волен Сидеров

Репортерът на телевизия „СКАТ“ Тео Ангелов, който тези дни претърпя челен сблъсък пред парламента с лидера на „Атака“ Волен Сидеров, бил същински с*ксуален маниак, разправят негови колеги.

Неуморният Тео, който миналото лято навърши 40 години, се представя за един от най-желаните столични ергени. През апартамента му редовно се изнизвали куп девойки, но нито една мома не успяла да спечели сърцето на телевизионния водещ, който е сред любимците на „Господари на ефира“.

„Нищо не става от тези жени. Нападат ме предимно провинциалистки, готови на всичко, за да живеят далеч от мизерията. Вярно е, приютявал съм няколко такива девойчета. Добър с*кс правят, ама след това няма какво да си кажем. На някои дори диалекта не разбирам. С триста зора ги разкарвам от себе си. И пак се връщат. На прага на дома ми са спали.

Лъгали са ме, че нямат семейство, че нямат деца. Искали са ми пари, подслон. Не си е работа. Жалко, че не случвам на нормална млада дама, за каквато копнея. От големия подбор, който правя, ми излезе лоша слава на женкар, което не е лъжа, ама не и вярно“, разправял дни преди инцидента Теодор.

Ден след като бе словесно нападнат от националист №1, журналистът си взе едноседмичен отпуск, за да се отърси от стреса, който преживя пред сградата на Народното събрание. Ангелов, който и без това си е малко чалнат, съвсем се уплашил и развил страхова невроза, издават колегите му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *