Потрес! Тончо Токмакчиев пикае в мивка

Тончо Токмачиев
Тончо Токмачиев

  На потресаваща и изключително грозна сцена станаха свидетели фенове, присъстващи на концерта на Роджър Уотърс миналия петък на националния стадион „Васил Левски“. Тъй като там имаше десетки хиляди меломани, а тоалетните не бяха достатъчни, пред и във тях се виеха постоянно километражни опашки. За ред клозета се чакаше по 20-30 минути.

Изненадата беше огромна, когато в един момент, в санитарния възел в единия от тунелите на стадиона се яви познатият на всички комик Тончо Токмакчиев. Звездата от „Шоуто на Канала“ разбута хората пред тоалетната, влезе вътре навъсен и тъкмо в момента когато хората започнаха да се възмущават, че ги е изпреварил, се случи нещо шокиращо. Най-невъзмутимо, Тончо си разкопча панталона пред една от мивките, извади си „инструмента“ и се облекчи вътре.

Тончо Токмачиев „Не можем да повярваме, че го направи! Изпика се в мивката, без да се притеснява от стотиците хора, които бяха на опашката. Беше изключително грозно, беше просто ужасно“, коментираха свидетели на потресаващата случка. „Възможно е човекът да е бил на голям зор“, предположиха други, склонни да влязат в положението на звездата. След като се изтръскал, Тончо си измил ръцете и невъзмутимо напуснал клозета.

Години наред пикането в мивка беше запазен патент на Иван Славков. Бохемът демонстративно отсичаше, че тоалетна не признава и се облекчава по малка нужда само в умивалника, тъй като бил на нивото на дюкяна му и не си опикавал панталона и обувките.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *