Потрес! Полицаи снимаха с телефоните си горящ автомобил, вместо да го гасят /видео/

автомобилът гори пред погледа на униформените

Свидетели разказаха за поредната издънка на униформените, автомобил с газова уредба  се възпламенил в предната част. Вместо да бъде изгасен незабавно, за да не експлодира, ченгетата гледали сеир и снимали с телефоните си.

Около горящата кола било пълно с народ, защото инцидентът се развил в близост до мащабен търговски комплекс. Близо 200 души станали очевидци как пристигналите на място  две патрулки спрели собственика на автомобила и му забранили да гаси огъня.

Представителите на властта също не извадили своите пожарогасители, а започнали да записват клипове с  телефоните си като се заливали от смях.

горящата кола

Вбесени минувачите започнали да гасят бомбата, но полицаите продължили да се забавляват и не си мръднали пръста, едва след 25 минути пристигнали и пожарникарите, които най-после изгасили горящото возило.

Най-вероятно заснетите от тях видеа ще лъснат във фейсбук и ще бъдат лайквани от знайни и незнайни завършени идиоти.  То е хубаво човек да се смее, ама непрекъснато и с повод и без повод това е признак на нещо друго според медицината.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6F5T2CuKdgU

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Потрес! Полицаи снимаха с телефоните си горящ автомобил, вместо да го гасят /видео/"

  1. SS   18.11.2012 at 13:55

    Правилно, да не са пожарникари. Не е за всеки да гаси пожар на автомобил с газово устройство.То си е бомба в колата.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *