Порно клип вкара в ареста шефа на Бургаския затвор!

Шефът на бургаският затвор

Органите на реда арестуваха изненадващо шефа на Бургаския затвор Деян Костов. След ареста магистратите му повдигнаха обвинение за длъжностно престъпление, съобщават от пресцентъра МВР.

Задържането е извършено от служителите на сектор “Оперативно обслужване на местата за лишаване от свобода” при Главна Дирекция „Национална полиция“. Костов в момента е отведен в Столичната следствена служба, където именно му е било повдигнато обвинението.  Установява се евентуална съпричастност и на други служители от затвора в Бургас. В момента ченгетата душат в затвора за негови евентуални съучастници. Да си припомним, че в този затвор имаше няколко скандални случая.  Бяха намирани наркотици, имаше гаври със задържаните, а нерядко медиите съобщаваха и за внесени забранени предмети и телефони. Освен това ВИП

панделата

заключените били на особена почит и си живеели в затвора като на хотел с всички удобства, неприсъщи за подобно място. Само преди време, в килията на култовата подземна фигура Пламен Дишков – Кела, бяха открити цели пет джиесема, таблет и уайърлес на „Макс телеком“ за мобилен интернет. Заради трежките обвинения със случая се е заела Софийска градска прокуратура, откъдето до момента отказват повече подробности към случая, докато върви следствието. Преди време гръмна скандал, че Митьо Очите почерпил шефа на затвора с известна манекенка. Освен това по негово време,  Очите  бил и спонсор на панделата. Под сурдинка се говори, че въпреки изтъкнатите официални причини за задържането на Костов, истинската причина било участието на пандизчийския шеф в порно клип с руса дама още отпреди две години. Клипчето се въргаля отдавна из интернет пространството и дълго време никой не беше разпознал голия мъж. Явно обаче наскоро някой е светнал висшите началници наа Костов. По-скондалното в секс видеото е, че оргията е заснета зад решетките, което изключително накърнява репутацията на институцията, която Деян Костов представлява.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7udHhQnwT7M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *