Позор! Съпругите на президентите ни не уважиха „Българската Коледа“!

Президентите стоят в ложите на Народния театър без съпругите си. Това е било изричното настояване на Протокола на президентството заради отсъствието на Юлияна Плевнелиева

  Президентшата Юлияна Плевнелиева и съпругите на бившите държавници Желю Желев и Георги Първанов не уважиха благотворителния спектакъл „Българската Коледа“, събрал 1 568 602 лева, видяха папараци.

Въпреки, че концертът бе под патронажа на президента Росен Плевнелиев, съпругата му Юлияна бойкотира и тази негова инициатива. Първата дама предпочела да остане вкъщи при тримата им синове и да гледа „Българската Коледа“ по Би Ти Ви.

На събитието, седнали един до друг, бяха Росен Плевнелиев, Георги Първанов, президент от 2002 г. до 2012 г., и Жельо Желев, президент от 1990 г. до 1997 г. За да са съпричастни с липсата на Юлияна Плевнелиева, на концерта в Народния театър не стъпиха нито съпругата на първия избран демократично президент у нас Мария Желева, нито третата по ред първа дама Зорка Първанова. Това било изрично настояване на протокола на държавния глава, научихме от приближени.

Юлияна Плевнелиева

В редките си интервюта, които са давали, и двете бивши президентши са споделяли, че никога не са се изкушавали от парадната страна на политиката.

От избора на Росен Плевнелиев за президент, съпругата му Юлияна страни от обективите, а липсата й на важни държавни събития отприщи вълна от коментари, новата първа дама не се показа дори в деня, в който съпругът й официално встъпи в длъжност и разби представите на всички за първа дама, факт, който възпламени медии и интернет форуми. Тя категорично отказа да зареже работата си на специалист и да напусне дома си в „София резиденшъл парк“, за да заживее в резиденция „Бояна“.

От своя страна Росен Плевнелиев заяви, че желае да държи своето семейството надалеч от медийния шум.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *