Подземният бос Сашо Циганина: Румен Николов – Пашата ми подари 4 бодигарда

Румен Николов - Пашата

  „Бойко Борисов е мой човек, а Румен Пашата ми назначи тези 4 бодигарда“, обича да се хва­ли Александър Желязков – Сашо Циганина. Той е неизвестен досега за ши­роките маси, но е популя­рен в софийския ъндьрграунд.

 Според пострадали от 38-годишния мъж не е ясно дали той наисти­на познава премиера и Пашата, но е факт, че е недосегаем. Сашо Цига­нина години наред се занимава с лихварство и точене на ДДС под прикри­тието на бизнес с внос на метални конструкции. Придобил е десетки имо­ти на свои длъжници. Търси близки контакти с богати бизнесмени, за да се докопа до парите им. Кара последни модели мерцедеси, движи се с охрана и живее повече от охолно.

 За незаконните дей­ности ползва подставени лица, повечето от които наркомани и бедни роми, за да няма пряка връзка с престъпни схеми. Срещу него са пускани и жалби за рекет, но те потъват между полицията и прокуратурата.

Чавдар Писарски (вдясно) с Георги Илиев - 1995 г.

  Въпреки хвалбите му, че е близък с Бойко Бо­рисов и Румен Николов – Пашата, Сашо Цигани­на е човек на ромския бос Цветелин Кънчев, а отскоро се увърта око­ло кредитния милионер Георги Агафонов, пока­за разследване. Освен това върти далавери с бившия шеф на силовата групировка ВИС – 2 Чавдар Писарски и набъркания в убийство през 2000 г. Веселин Мешев – Весо Брадата.

 „Сашо е много чаровен и хората му вярват. На­прави големи пари в по­следните години. Явно му помагат от високите ета­жи на властта. Има хора навсякъде – в данъчното, в МВР-то, в прокуратура­та, в ромските гета. Често отсяда в ресторант „Ниагара“, където води по няколко девойки. Кога­то дават Бойко Борисов по телевизията, Сашо не пропуска да каже, че са приятели, но според мен заблуждава хората. Девизът му е „Плащам си където трябва и ми дреме на к..а“ разказва девойка, която известно време е била в компанията новия бос.

 Александър Желязков се доказва в бизнеса с прехвърляне на фирми със задължения на бед­ни роми още в края на 90-те, категоричен е сигурен източ­ник. Според него той е помогнал на много фалирали бизнес­мени, натрупали дългове към банки, доставчици и ДДС. Чрез свои хора – ромски тартори, осигу­ря вал бедни момчета от гета­та, които срещу дребни суми стават собственици на дружества с милиони дългове. Само във видин­ския край има няколко такива фирми, ощетили държавната хазна с над 10 милиона лева.

 През 2010 г.Сашо Ци­ганина подхваща бизнес с основателя на групи­ровката ВИС Чавдар Пи­сарски, който е бивш зет на комунистическото величие Венелин Коцев. Години преди това Писарски, Ге­орги Илиев и покойният му брат Васил – босът на ВИС, са дългогодишни съдружници и приятели. Заедно с Желязков и Писарски във фир­мата „Метал Индъстри“ участ­ва и Веселин Мешев – Весо Бра­дата. Той също  е от групировка­та на Георги и Васил Или­еви и коорди­натор на ВИС за Югозападна България.    Това обаче не пречи на Сашо Циганина да се хвали, че е близък и с хората на СИК, за каквито минават Бойко Борисов и Румен Николов – Паша­та. Преди 12 години Ве­селин Мешев е за­месен в скан­дален случай с убийство на бивш слу­жител от УБО, но остава само свшдетел на прес­тъплението.           

 В средата на миналата година бившите висаджии Писарски и Мешев прехвърлят акции­те в съвместното друже­ство на Сашо Циганина. Според Нашия източник Желязков се опитал да измами и тях, но хора, които познават дейност­та му, твърдят, че е тяхно далаверите от свое име.

 Александър Желязков излиза на светло през миналата година.

 Той е на второ място в листата на „Евророма“ за общински съветни­ци на местните избори в София, която се огла­вява лично от Цветелин Кънчев. Ниският резул­тат засега го отказва от тези му планове, но той имал друга цел – да мо­нополизира изцяло биз­неса с внос на метали.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Подземният бос Сашо Циганина: Румен Николов – Пашата ми подари 4 бодигарда"

  1. адв.Галин Искров   04.05.2012 at 9:06

    Обяви-Измами от Събко Мулешков КУПУВАЧ на фирми със задължения : Юридически консултации,рестарт фирми с задължения , Купуваме фирми със задължения VIP, Топ Оферта №1 – ОБАДЕТЕ СЕ , Професионално юридическо съдействие на фирми, Изкупуваме фирми с финансови проблеми ,Решавам проблеми на търг. дружества,Реално правно съдействие и др.СДЕЛКИТЕ се извършват само в гр.СОФИЯ и гр.ПЛОВДИВ. ТЕЛ. за връзка – 0889648432 , 0896948733 , 0887815106 ,0884775960 ,0887534723 , 0887 60 96 95 !!!

    След прочитане на ОБЯВИ от Събко Мулешков , на всеки средно интелигентен собственик или управител на фирма му става ясно, че авторът е много неграмотен писменно и изобщо не е запознат с материята. Заблуждава хората,че има възможност да ги СПАСИ от задължения към БАНКИ и ЛИЗИНГОВИ КОМПАНИИ. Всеки знае, че няма такава правна възможност в РБ. Ако наистина авторът ПРИТЕЖАВА ТАКИВА СВРЪХ СИЛИ НЕЗЕМНИ , защо си ги хаби срещу …НАЙ-ДОБРАТА ЦЕНА , КОЯТО ЩЕ ВИ Е ИЗГОДНА… , а лично не усвоява кредити и след това да използва своите ВЪЗМОЖНОСТИ за СПАСЕНИЕ. От посочените телефони са публикувани стотици обяви за тази УСЛУГА-ИЗМАМА но подателят се представя с различни имена – Владимиров , фирма ТАНГРА ГАРД ЕООД , адв. ПЕНЕВ , адв. НИКОЛОВ , ГЕНЧЕВ , НИК , СТОЙНОВ ,ЗЛАТЕВ, ЖОРО. А всъщност авторът СПАСИТЕЛ е Събко Мулешков от гр.Панагюрище. Напишете в ГУГЪЛ името му и ще разберете кой е този СПАСИТЕЛ НА ЗАКЪСАЛИ ФИРМИ – един неграмотен човечец,който е излежал присъди за ИЗМАМИ и БЛУДСТВО !!! БИЗНЕС – ПРИНЦИПИТЕ на този човечец са : ПЛАЩАЙТЕ И СЪЖАЛЯВАЙТЕ , ЧЕ СМЕ СЕ ВИДЯЛИ !!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *