Плевнелиев уреди любовницата си с охрана на НСО, шофьор и държавна лимузина

Росен Плевнелиев с любовницата си Мария Иванова. Но по думите им всичко е в рамките на служебните им взаимоотношения 

  Любовницата на президента Росен Плевнелиев – неговият прессекретар Мария Иванова, ползва всички атрибути на властта, достъпни за държавния глава и неговото семейство.

Скандалната пиарка, която според слуховете от поне 3 години е особено близка с Плевнелиев, явно се чувства като истинската първа дама, тъй като за разлика от официалната съпруга на президента – Юлияна, изобщо не се свени да ползва охрана от НСО и автомобили със специален режим.

Източник от НСО разкри, че Мария Иванова ползва нерегламентирано „Мерцедес“ S 350, собственост на службата, както и шофьор и охранител. Държавната лимузина, в която се вози фаворитката на Росен Плевнелиев, е с регистрационна табела, започваща със СА 97.. -такива мерцедеси ползват и министрите.

По-скандална подробност обаче е, че прессекретарят на държавния глава твърде често се качва в бронирания мерцедес на Росен Плевнелиев за 1 милион лева, при това – без да е придружавана от държавния глава. Охранители от НСО на няколко пъти са правили забележки на президента, че не е редно да предоставя лимузината си дори на най-доверените си хора, тъй като по този начин се нарушава правилникът. Плевнелиев обаче нехаел и почти през ден се разпореждал на шофьора си да закара до някъде по важна работа любовницата му.

В Държавният мерцедес, с който се вози Росен Плевне-б лиев. Колата му често се ползва от пресаташето Мария Иванова. Дамата на сърцето на президента ползва и щ друга лимузина на НСО, което е нарушение на закона

„На практика Мария Иванова е най-високопоставеният човек в държавата тъй като ползва два мер-цедеса – дори бившият премиер Бойко Борисов се возеше в една лимузина“, роптаят от президентската любовница служителите от НСО.

Научихме и друга пикантна подробност от интимния свят на Росен Плевнелиев и Мария Иванова. Преди няколко месеца, и по-точно миналото лято, президентът завел пиарката в имението си на гръцкия полуостров Халкидйки. Двамата заминали за уикенда уж, за да решават важни дела, докато Юлияна Плевнелиева и трите деца на държавния глава почивали на родното Черноморие при семейни приятели в Созопол.

Когато обаче Юлияна научила, че мъжът й се е усамотил в семейното имение на Халкидйки с любовницата, първата дама толкова се разлютила, че настояла мъжът и да напусне семейния апартамент в „Бизнес парк София“ и заплашила с развод. Така държавният глава живял за около месец на друго място, но в крайна сметка съумял да поиска прошка от Юлияна и разводът се разминал.

Мария Иванова

Аферата с извънбрачната авантюра на Росен Плевнелиев с неговия прессекретар Мария Иванова бе разкрита в преди седмица в пресата и предизвика същинско цунами в политическия елит. Десетки депутати и министерски чиновници се обадиха в редакцията, за да потвърдят истинността на публикацията.

„Еее, чак сега ли се усетихте, че Плевнята върти любов с Мария?“, укори ни високопоставен служител от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, който е бил пряк подчинен на Росен Плевнелиев в периода 2009-2010 г.

В интерес на истината наши репортери бяха научили историята още през 2011 г, в навечерието на президентските избори.Тогава вестникът бе помолен от близки до Плевнелиев лица да не разгласява за любовната му връзка, за да не попречи това на изборния му резултат.

Преценихме, че тогава статията би била изтълкувана като предизборен компромат, и отложихме публикуването й.

Репортери с изненада научиха и друго – че съпругата на Росен Плевнелиев – Юлияна, била изключително доволна от разкритието на вестника. Половинката на президента споделила пред свои приятелки, че не очаква от мъжа си да уволни своята любовница, но пък се радвала, че най-сетне всички научили „каква въртиопашка е Мария Иванова“.

 

Мария твърд, че всичко е лъжа

Междувременно пресаташето на президента трябваше да участва в предаването на Сашо Диков в събота, където лично „да опровергае“ разкритието на седмичника. В последния момент обаче Мария Иванова не се е съгласила да говори. В деня на излизането на статията фаворитката на президента изпаднала в истинска истерия. То не били сълзи, то не били ревове. Дамата се клела пред колегите си, че в публикацията няма нито един верен ред, а те съчувствено се правели, че й вярват.

Журналисти гарантират пред читателите си, че не биха си позволили да публикуват подобна история, без да е 100% сигурен в нейната автентичност. Информацията ни бе потвърдена дори от най-близкото президентско обкръжение, както и от хора от кръга на Юлияна Плевнелиева.

Припомняме, че бяхме атакувани и обвинени в лъжа и преди години, когато разгласихме за флирта на Георги Първанов с певицата Мариана Попова. В пресата също преди време бе писано, че Сергей Станишев има връзка с пиар специалистката Моника Йосифова. Тогава отново ни упрекнаха, че си измисляме. Днес Моника чака второ дете от Станишев.

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Плевнелиев уреди любовницата си с охрана на НСО, шофьор и държавна лимузина"

  1. web hosting services   11.08.2020 at 11:00

    Great article! This is the type of information that are supposed to be shared around the
    internet. Disgrace on the seek engines for not positioning this publish higher!

    Come on over and seek advice from my web site . Thanks =)

    Отговор
  2. cheap flights   24.08.2020 at 2:34

    Ahaa, its pleasant discussion on the topic of
    this piece of writing at this place at this website, I have read all that,
    so now me also commenting at this place.

    Отговор
  3. cheap flights   25.08.2020 at 1:59

    This is really interesting, You’re a very skilled blogger. I’ve joined your
    feed and look forward to seeking more of your wonderful post.
    Also, I have shared your site in my social networks!
    cheap flights 32hvAj4

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *