Платената жрица Агнес: ГЕРБ- аджия прави по 100 000 лева на ден от ВИП бардаци ! ИНТЕРВЮ

Агнес се притеснява да си покаже лицето. Тя знае всички тайни на проституцията в София

  Срещата ни с Агнес става по нейно настояване. Младата жена е притеснена за живота си и моли да направим нещо по въпроса, защото органите на реда не обръщат внимание на думите й, макар че е подала сигнал дори в ДАНС.

Съвсем наскоро е успяла да се измъкне от „лапите“ на известен сводник, но по думите й, „животът ми виси на косъм!“. Хубавицата буквално се е барикадирала в апартамента си и общува с малцина, доверени и избрани от нея хора. Не излиза навън, защото се притеснява, че авери на търговеца на плът ще й посегнат фатално.

„Притеснена съм. Съсипана съм. Не мога да работя, не мога да спя. Карам само на кафета и цигари. Пуснала съм щорите и нямам представа ден ли е, нощ ли е. Единственото нещо, което ме разнообразява, е телевизорът, особено новините, които следя с интерес. Минах през ада и мога да говоря много за него. Всъщност, май още съм там някъде. Един мъж съсипа живота ми… Казва се Даниел и е на 28 години, но вече знае как се изкарват пари, когато зад гърба си имаш влиятелни приятели“.

Така започва изповедта си Агнес, която твърди, че знае всички тайни за бизнеса с платената любов. Публикуваме покъртителния й разказ.

– Агнес, бихте ли ни казали каква е схемата, по която се осигурява чадър над търговците на плът у нас?
– Схемата е следната. Ставаш доносник на отдел „трафик“ на ГДБОП. Там си разчистваш терена, връзваш гащите, оплиташ кошницата – с една дума – оправяш се с конкуренцията. Казват ти: „От Софийско ще ти поискат пари и ти трябва да им ги дадеш“. Та, парите минават през Софийско, което влиза в ролята на бушона. После почват да се „катерят“ нагоре по схемата. Даниел и една от управителките в негов клуб за любов са доносници на шефа на БОП. Плащат си и си работят необезпокоявани. Имат си чадър. В момента тече преразпределение на бизнеса с платените жени. Аз бях в системата с още 8 момичета и 2 момчета. Работехме си. Един ден случайно разбрах, че моят телефонен номер е прикачен към този на една от колежките ми. Вероятно така са почнали да ме слушат.

За съжаление стана така, че двете бяхме обвинени в трафик на хора, което си е пълна порн*графия. Вярвайте ми, истинският трафикант е навън, на свобода. Той е член на младежката организация на ГЕРБ и приятел с ръководните кадри от партията. Обича да ходи на пресконференции, да се снима с Цветан Цветанов, защото са доста близки.

– Бихте ли ни разказали нещо повече за самия Даниел? Твърдите, че в момента той е сред най-големите сводници в страната.
– Казва се Даниел Любчов Иванов. Той държи няколко апартамента. Единият е на „Кожух планина“, но там БОП направи акция и задържа момичетата му. След 3-4 часова акция ги пусна, вероятно защото така са се разбрали. Даниел и съдружникът му Д. Г, който е на 41 години, са най-големите сводници на пазара на женска плът в София. Те успяват да си разчистват терена от самосиндикалните проститутки или както ги наричат „шанаджийки“ с помощта на корумпирани полицаи от всички нива на МВР.

Мъж на име Мъгърдич, с когото Даниел е имал неуспешен хазартен бизнес в Русе, в момента си връща услугата към Иванов, като му доставя „прясно агнешко“. Това е думата за момичета, които са вербувани да работят.

И агнешкото наистина пристига в София с бусове. Толкова много момичета идват, че направо съм седяла и съм се чудила откъде ги намират. Карат жените в София, като ги събират от всички краища на България. Вероятно положението на страната ни е много зле и има много закъсали за пари. Самото склоняване към проституция е изключително лесно. Може да започне и от сайт за запознанства, дори от сайт за търговия на различни стоки. Даниел рекламира в сайтовете „Безплатно“ и „Адам и Ева“.Там се срещат обяви от рода: „Нежна дама предлага анален с*кс на господа. 60 лева за един час“. Клиентите на Иванов си имат форум, който се казва http:// ebane.bulboard.com/. В него всеки може да си направи регистрация. И да си чати, няма проблем. Научават се интересни истории за висши полицаи и политици, за адвокати и юристи. Но Даниел и тук прави нарушения, рекламирайки бизнеса си.

Той иска да се пускат есемеси от мераклиите, за да може обявата им да бъде видяна от повече хора, да върви напред.

– Кой движи нещата на вашия вече бивш сводник?
– Милена В., която е около 23-годишна, и Стефка Ч., към 40-годишна. Те са управителки в клубовете му, които се намират в центъра и елитните южни квартали на столицата. Те отговарят както за съществото на работата, а именно – извършване на сексуални услуги срещу заплащане, така и за това момичетата да имат доставени на време наркотици.

– Наркотици ли?
– Да, наркотиците превръщат работата в купон, в забавление. Не се пестят, раздават се щедро. И така момичетата са готови на всичко.

– Къде са разположени клубовете?
– Обикновено клубовете се намират на първите етажи в жилищни кооперации, така най-малко пречат на останалите живущи в блока. Освен това и по- дълго могат да издържат на един адрес, преди комшиите да са надушили за какво става въпрос и да са поискали да ги изгонят. Работата започва преди обед, клиентите са най-активни в обедната почивка и след края на работния ден. Често момичетата остават и до по-късно през нощта, защото шефовете все не са доволни от оборота. Но не е проблем, защото с алкохол и наркотици не се усеща колко е дълъг работният ден. На едно такова място може да намерите от 18 -годишни до 60-годишни жени. Мисля, че ветеранката, работеща за Даниел, е на над 65 години.

– Сериозно ли говорите? Звучи невероятно!
– Защо се учудвате? Има дами за всеки вкус. Те изпълняват всякакви мъжки капризи и няма възможност да не задоволят някого. Момичетата твърдят, че не са професионалистки и го правят за кеф. Паричките, които получават за труда си, са като спонсорство, защото животът в България ставал все по-труден. Ще се целуват с вас, ще ви направят френска без презерватив, а това каква зараза може да пипнете, си е ваш проблем. Целуването и френската без презерватив са много желани от клиентите, след това идва ред на изпълненията с фетиши. Всяко от момичетата и жените има по няколко служебни телефона, които са публикувани на обяви с фалшиви снимки, фотосите са свалени от чужди сайтове. Като се обадите по телефона и си поръчате определено момиче, после с изненада ще видите, че има разминаване между реалността и нещото, което ви се изправя пред очите.

Когато отидете на посоченият адрес и не ви отвори момичето от снимката, ще импровизират на място с различни девойки, за да си изберете. Повечето клиенти остават и консумират услугата, защото вече са си направили труда да се разходят до клуба.

Когато дойде ново момиче, старите работнички бързо я вкарват в занаята, показват й колко е хубаво да се надрусаш, нощният живот на София и всички благинки, които можеш да си осигуриш с лесно заработените пари. На новодошлите се казва; „Не трябва да се притесняваш от мутри, защото полицаите ни пазят и всичко е наред.

– Вие сте част от група за проституция, която вече е разбита. Дори имате приятелки, които са арестувани, а после пуснати под домашен адрес. Бихте ли могли да ни споделите как се препират парите от този вид бизнес.
– Даниел е член на ГЕРБ-младежи и освен МВР-чадъра се ползва и с чадър от предишната власт. Пере си парите във веригата заложни къщи. Над 1000 момичета работят за Даниел. Той има много клубове, мисля, че 8 от тях вече затвориха врати, но повечето работят. Част от девойките са приходящи. Като спестят пари, изчезват внезапно. После се появяват отново. Това са жени без трудови навици. Част от тях са ужасно грозни и дебели. Интересен факт е, че за Даниел работят полицайки, медицински сестри, зъболекарки – всички си доработват кинти.

– Всички ли работят доброволно?
– Да. Никой никого не насилва. Но сводникът прибира 50% от печалбата.

– Печели ли се от платена любов?
– Уф, не много. Цените са абсолютно народни и почват от 30 лева. Взаимната френска любов е 50 лева. Най-често се прави секс през деня. Ако успееш да се скатаеш от работа, е супер. Печели Даниел, сводникът, защото за него работят над 1000 мадами. От всяка да извади днес по 100 лева, ето ти ги 100 бона е вече напред. Той умее да поддържа под шапката си доста жени. Единственото, което не прави за тях, е да им издава касови бележки.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Платената жрица Агнес: ГЕРБ- аджия прави по 100 000 лева на ден от ВИП бардаци ! ИНТЕРВЮ"

  1. alooo   07.10.2013 at 3:17

    Това от 3 години го помествате!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *