Петричкият гангстер Ванчо Тери залости в тоалетната боса на ЦСКА Митьо Гърнето

Димитър Борисов - Митьо Гърнето

  Собственикът на ЦСКА Димитър Бори­сов – Митьо Гърнето е имал кошмарно преживяване в чалга заведението „Найт флайт“ в навечерието   на дербито с „Левски“, научихме от очевидци на панаира. Според думите им Гърнето е бил отвлечен изпод носа на собствената си ох­рана от петричкия гангстер Иван Чангов – Ванчо Тери.

 Екшънът се е разиграл в малките часове на нощта, а главните действащи лица в мутренската свада – Митьо Гърнето и Ванчо Тери, са били порядъчно наквасени с водка, уиски и прахо­образни субстанции.

 Свадата стартирала от Димитър Борисов, който докато танцувал във ВИП сектора, взел, че настъпил пируващия в съседното сепаре с банда главорези петрички лихвар Иван Чангов.

 Маймуноподобният бан­дит, прочул се с това, че преди време простреля ченге пред главния вход на полицията в Петрич, веднага се наострил срещу Гърнето, но той и четири­мата му авери бързо били озаптени от солидната охрана на боса на ЦСКА, както и от гардовете на „Найт флайт“.

Иван Чангов-Ванчо Тери

  Около час по-късно обаче Ванчо Тери все пак намерил начин да докопа Гърнето – лихварят от Петрич се стаил в тоалетната очаквайки боса на „Ти­тан“ да се появи. Когато Димитър Борисов влязъл с младата си любовница -18-годишната чернокоса варненка Милена, силиконката била изхвърлена с шут от дрогирания и пиян Ванчо Тери, а нейният любим – стиснат за гушата и залостен в тоалетната.

 „Настана страшна сума­тоха – няколко гардове по­нечиха да разбият вратата, за да спасят Гърнето, но Ванчо Тери се разкрещя, че ще ги гръмне, ако хо­рата му се намесят. Митко Борисов остана в плен две-три минути и излезе от тоалетната блед като плат­но. Нищо не му се беше случило – онзи му фъфлел и сипел пиянски закани, оказа се, че не знаел, че е отвлякъл собственика на ЦСКА“, разказват история­та очевидци на панаира.

 Минути след злополука­та великодушният Митьо Гърнето лично се застъпил за Ванчо Тери, който бил прихванат от гардовете на „Найт флайт“. Все пак компанията на Иван Чангов била принудена да напусне чалга заведение­то, но пък без да си плати сметката – масрафът бил платен от пленника Гърнето Заради това обстоя­телство собственикът на ЦСКА е майтапен от аверите си, че е баровецът, платил най-малък откуп за свободата си – едва 500-600 лева. 

Иван Чангов – Ванчо Тери е из­вестен из целия Югозапад с просташките си мутренски прояви. През 2001 г. той по­дгони из Петрич наркобоса Борис Кочев – Боби Бизона и изстреля по него цял пълнител от „Макаров“, без да успее да го улучи. Преди 4 години пък Ванчо Тери, заедно с още 10-15 стероидни петричани, се сби с охраната на „Мултиплейс“ в Слънчев бряг, заради което му бе наложена глоба от Митьо Очите.

 През 2010-а Иван Чан­гов, заедно с ортаците си в лихварския бизнес Крум Лихваря и Чачо Психото, нахълтаха в къщата на Васил Василев – Бея в село Ключ и го изнасилиха зара­ди борч от 5000 лева.

 Имайки предвид солидно­то крими досие на Ванчо Тери, босът на ЦСКА Митьо Гърнето наистина трябва да е доволен, че се е разминал с малкия дявол. Остава загадка защо Иван Чангов е напуснал арестантската килия, където попадна пре­ди повече от година, след като стреля на месо и рани полицай от Петрич.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *