Пернишки изрод изнасили майка си, приятелката му снима извращенията!

изнасилвач

За гнусния случай съобщават от 1 РПУ Перник. Преди няколко дни в полицейското управление, 52 годишна жена с инициали В.Д. подала жалба срещу сина си.

Деянието потресло иначе обръгналите пернишки ченгета. Жената била заставена с нож на гърлото да прави орален секс и други извращения от собствения си син. В блудството извергът използвал и самодейно направен фалоимитатор. Полицията веднага арестувала извратеняка в апартамент, собственост на майка му. Органите на реда провели следствие и се доказало, че жената не лъже и че престъпника е  И.К., който до момента няма

арест

регистрирани криминални прояви. Най- шокиращото в случая е, че в зверството е взела участие и нейната кандидат снаха. Приятелката на И. К. с която живее на семейни начала, снимала извращенията с цифров фотоапарат. Обруганата майка си е извадила медицинско свидетелство от съдебен лекар. Оказва се, че това не е първото блудство на маниака с майка му. И друг път жената е ставала жертва на долните страсти на сина си но досега не се е оплаквала в полицията. В момента по този случай от 1 РУП Перник са образували до съдебно производство. Извергът е задържан и му е повдигнато тежко обвинение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *