Певецът Етиен Леви станал гарант на собственчка на секс шоп

Етиен Леви

  Певецът с еврейски произход Етиен Леви е бил опарен от своята приятелка Ма­рия Шахалийска със 70 000 лева, научихме от приближен източник. Случката се разиграла преди няколко години, но единственият мъж в легендарното поп трио „Трик“ още не можел да й прости резила, на който го подложила.

 Докато пътувал за учас­тие в чужбина, Етиен бил приклещен от служители на МВР, а международният му паспорт бил задържан на границата. Леви едва не припаднал, когато научил причината. Певецът имал неблагоразумието да стане съдлъжник на своя приятел­ка, която изтеглила няколко кредита. Мария стопанисва­ла секс шоп на столичната улица „Цар Симеон“ със зна­ковия номер 69.

 Тя бързо натрупала солид­на клиентела и решила да инвестира заработеното от вибратори и изкуствени вагини в нови заведения. Биз­нес дамата обаче се оказала комарджийка, която пръска­ла солидни суми по столич­ните бинго зали. Един ден доверчивият Етиен й станал гарант по кредит заедно с други приятели на Мария. Така тя успяла да изтегли 70 000 лв. В началото съвестно изплащала борчовете си, но един ден финансовите й не­воли започнали.

  Етиен пък решил да изтег­ли пари от дебитната си кар­та, в която имало 10 000 лв., скътани за предстоящото му турне в чужбина. Изненада­та му била огромна, когато разбрал, че картата му е блокирана. Тъй като нямал време да проверява каква е причината, Леви стегнал куфарите за гастрол зад гра­ница. Там едва не получил инфаркт, когато научил, че излизането му е забранено заради  непогасени задължения към банка.

 Само седмица след като се върнал обратно вкъщи заради проваленото си тур­не, на вратата му звъннал съдия-изпълнител. За ужас на певеца се оказало, че Мария го е преметнала за договора, под който се подписал и вместо гарант, Етиен се оказал съкредитоискател на приятелката си. Наложило се да я издирва по столичните бинго зали, за да й търси сметка за из­мамата

Последвал „скандале гранде“ и заплахи за само­разправа, след които Мария погасила по-голямата част от борчовете си. Забраната на Етиен да пътува отпадна­ла и историята приключила с хепиенд за него.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Певецът Етиен Леви станал гарант на собственчка на секс шоп"

  1. Т.Иванова   20.05.2012 at 6:31

    Ако банката не е ДСК-ще си отрежа дясната ръка… Преди няколко дни и аз разбрах,че вместо гарант,съм се „съгласила“ да бъда съкредитоискател!! В банката бавят документите,защото пожелах да ги видя! Излиза,че е практика кредитни инспектори да помагат на кредитоискатели да измамят познатите си и да ги вкарат в този филм!!! Няма да оставя нещата така!!! Хора,проверете дали сте САМО поръчители,и дано новините са добри!!

    Отговор
  2. sexshop   23.06.2012 at 14:42

    Дам, преди време и аз имах подобен проблем. Станах гарант по един кредит, и после разправии само. Добре, че човека си изплати кредита и всичко притихна 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *