Пазарът залят с детски порно книжки!

речник на детската книжка

Доста странна литература за деца са напускали по щандовете на книжарниците и сергиите у нас.

На пръв поглед книжките са доста привлекателни, цветни и привличащи като с магнит малките момиченца. Но вътре са пълни с думи и фрази, които едва ли децата знаят и е нужно да научават от тази крехка възраст, оплакаха се родителите пред медиите.

Като сред думите, ужасена майка забелязала такива, които дори и в специализираните издания като Плейбой, едва ли биха си позволили да плеснат по страниците си. Ето някои от тях – вагина, клитор, венерин хълм, сперматозоид, ерекция, секс…

книжка за деца

Интересни думи в детска книжка за…. седем годишно дете! Но това е само началото. Има и други, например: надървен, изпразване, цици, клитор, ненки, балкони, орален секс, свирка, кунилингус, пишка, член, петинг, капут, курва, пачавра, правя го, оправям, огрява ме, чукам, ташаци, топки, мека китка и пр.е.е.

Има ли нужда от такава книга? Има, темите за секса са важни, особено тези за безопасния секс, но дали е нужно да се почва в тази крехка седем годишна възраст?

Действително такива книги на необходими на обществото, което е на първо място в ЕС по малолетни майки, но нека да са на език подходящ за деца на тази възраст.

Колкото до другото, нека личният избор на родителите да прецени кога ще подхванат с децата си тази тема.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/DLIxyfh4a38

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *