Павката от “Здравей, България” замесен в гей афера

Павката

  Сред политическата скука, носеща се на талази от сутрешните блокове на телеви­зиите, има едно лице, което прави сполуч­ливи опити да разсъни и без това отегчените от всичко зрители. Светският кадър на „Здравей. България“ Павел Владимиров винаги е в свежо настроение и компенсира сухарското поведение на колегата си Евгени Генчев със забавни ин­тервюта, лафове и клюки за шоу елита.

 Павката, както го наричат зрителите, е зевзек и пред, и зад камерата. Дребничкият на вид габровец, гонещ Христовата възраст, едино­душно е признат за веселяк №1 сред служителите на Нова. Той е душата на компанията и врагове сред колегите си няма.

 Водещият е заклет купонджия и сам твърди, че жените са големият му порок. Кеф му е рано сутрин да коментира засукани представителки от хайлайфа, а най-доволен е, когато някоя хубавица склони да му гостува в студиото. С дама край него той е в стихията си и талантът му в разсмиването на нежния пол блясва най-силно.

Павката в женска компания

  Защо обаче Павката стои без гадже, макар да дава вид на плейбой? Този въпрос е актуален в нюзрума на частната медия, където, скрито-покрито няма и лич­ните дела на всеки са на показ.

 Според грозен, но упорит слух, цир­кулиращ из коридорите на телевизи­ята, чешитът от „Здравей, България“ имал „леви“ наклонности.

 Афиширането на пристрастеност към всичко, що носи цици, представлявало само параван, прикриващ истинската му сексуална ориентация.

 Да, злите езици в Нова не престават да коментират любовния живот на Павката. Последната клюка, на която никак не искаме да вярваме, е, че водещият е залитнал по Рафи – победителя в пър­вото издание на „Х-фактор“. Напоследък двамата били неразделни, а габровският журналист се държал като омагьосан от младата поп звезда.

С Милен Цветков

  Факт е, че Павката обича да хвали Рафи и рядко пропуска да спомене името му в светската си рубрика, когато разисква някоя музи­кална тема. Съмнително е и друго – че докато работеше по първата си песен в Лондон, идолът на тийнейджърите беше придружаван не от кого да е, а от водещия на сутрешния блок. Владимиров лично настоял пред шефове­те си да бъде командирован в английската столица, за да отразява какви ги върши Рафи по пътя към голямата слава. След това по Нова бяха излъчени няколко репортажа за 19-годишния младок, който не пропусна да гостува и при изключи­телно близкия си приятел в „Здравей, България“.

 Интимността с бургазлията не е първата гей афера в досието на габровеца. Преди няколко години той беше за­месен в пикантна история и с Милен Цветков. Мълвеше се, че по време на пиянски запой в компания силно почерпе­ният Павел се изцепил, че е правил орална любов на топ звездата на Нова. Клюката тогава гръмна като атомна бомба в медията и принуди двамата мъже публично да отричат истинността й. Подозрението за нежните отношения между Милен и Павката обаче остана. 

И все пак отявлените почи­татели на свежия сутрешен водещ не приемат слуховете, че той е „мека китка“, феновете му вадят и аргумент в защита на мъжката му принадлежност – морска снимка, която самият той публикува миналия септем­ври във фейсбук профила си. На горещия фотос габровецът гушка изкусителна хубавица със завидни прелести – уж една от многото бройки в секс списъка му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *