Отново кръв се лее в Сарафово!

Нова драма в Сарафово

Страшна кървава драма отново потресе жителите на бургаския  квартал Сарафово. Ние търсим терорист, а той живеел сред нас, коментират бургазлии. Този път побеснял ревнивец разстреля бившата си съпруга с три куршума и остави децата си без майка.

Потресаващата драма се развила по миналата нощ. По време на  рожден ден, съпруг застрелял жена си с три куршума. Двамата били в тежък развод, без шанс за помирение. 31- годишната жена Виолета  чествала своя рожден ден, когато ревнивият й съпруг се промъкнал сред гостите на партито. Ревнивецът издебнал жена си и я застрелял

Виолета Иванова

в гръб в разгара на празненството. Гостите се разбягали ужасени, а братът на жертвата изтръгнал от убиеца оръжието. Тодор Иванов, преди да убие жена си заплашвал и  тъщата си.

Ревнивецът обвинявал майката на жена си, че тя виновна за техния развод, разказват близки на почерненото семейство. Иванов си изкарвал хляба като фаянсаджия и до скоро изкарвал прилични пари. Често работел по изграждането на хотели и баровски къщи, човекът  свикнал да се движи с дебела пачка в джоба. Но, постепенно, според близките на жертвата, хазартната страст го обсебила и забравил, че има жена и  деца. Само майката на Виолета му напомняла.

Постепенно семейството се разпаднало. Жената  дори пуснала  жалби до прокуратурата, страхувайки се от Тодор. Той от своя страна се жалвал на  Агенцията за закрила на детето, че децата му живеят в лоши условия в Сарафово.  Във фаталната нощ той  нахълтал в домът на Виолета,  взел ключовете на колата  й и избягал  с нея.  Тодор вечерта отново се върнал в къщата и застрелял жената. Двете дечица на разбитото семейство остават полусирачета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *