Отново! Депутат лъсна с фалшива диплома!

нов скандал - депутат с фалшива диплома!

Пореден скандал с фалшива диплома за висше на държавен служител е на път да разтърси страната. Този път става дума за народен избраник, но от коя партия не се знае, все още е тайна.

Сигналът е подаден от депутата от БСП, Бойко Великов. Засега и той отказва да сподели за кого или поне от коя партия е този недорасъл висшист. Докладната вече е в антикорупционната комисия на Парламента.

Този сигнал накара всички народни избраници в Парламента да се гледат един друг с недоверие и в пушкома на Народното събрание вече се разигравали залози. Най-вероятно става дума за народен представител от управляващата партия, но все още не се знае със сигурност. Това ще се разбере, след като от комисията по корупция на Парламента се произнесат. В сигнала се сочи само номера на дипломата. От Комисията казаха, че ще съобщят името на депутата веднага след проверката.

Кметът на Димитровград също с фалшива диплома???

Докато тече тази проверка, друга пак за подобен случай, само че за кмета Иво Димов, ексдепутат от ГЕРБ, продължава в димитровградската прокуратура. Това ще е поредният удар по тази линия след скандала с Калина Илиева, бивш шеф на Държавен фонд „Земеделие” .
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_NWVhYtyqZc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *