Отнемат осиновеното дете на Фани Белнейска!

Фани Белнейска

  Фани Белнейска, майката на зверски убитите ученички от Пазарджик Росица и Христина Белнейски, може да бъде лишена от родителски права на 9-годишната Мария, която бе осиновена през 2009 г.

Вбесени от срамната тайна сделка, която сключи майката на Росица и Христина с убиеца на децата си Лазар Колев, държавни служители на високи постове в Пазарджик се заканват да гледат под лупа как Фани и мъжът й Стоимен отглеждат малката Мария. И ако се натъкнат на нередности, веднага да направят стъпки за отнемане на детето.

Фани Белнейска с малката Мария

„На семейство Белнейски бяха направени огромни компромиси при осиновяването – те нямат досие на добри родители, тъй като покойните им деца Росица и Христина няколко пъти са бягали от дома си, преди в крайна сметка да бъдат зверски убити. Лекотата, с която семейство Белнейски поиска ново разследване и съдебен процес и с което на практика извадиха от затвора Лазар Колев, подсказва, че майката и бащата не са идеални родители„, коментира източника.

Новото разследване на убийството на Роси и Хриси бе постановено от Върховния касационен съд, след като това бе поискано от Фани Белнейска. Преди да амнистира убиеца Лазар Колев, уж почернената майка влезе в тайна договорка с адвоката му Марин Марковски. Поведението на семейство Белнейски възмути искрено дори техния адвокат Иво Найденов, който омерзен се оттегли от процеса.

Сестрите Росица и Христина Белнейски

В Пазарджик се мълви усилено, че семейство Белнейски е получило 200 000 лева „кръвнина“ от вуйчото на Лазар Колев – хлебния бос Паун Лазаров. Родителите се кълнат, че това е лъжа.

Съмненията, че Фани и Стоимен Белнейски са лоши родители, се про-краднаха още през януари 2006 г., когато децата им бяха открити мъртви край Брацигово. Тогава от полицията се възмутиха, че сигналът за изчезването на Роси и Хриси е подаден от семейството едва на третия ден – децата били оставени без надзор. Две години по-рано голямата щерка Христина избягала от дома си, същото направила по-късно и малката Росица.

През 2009 г, три години след смъртта на двете момичета, Фани и Стоимен Белнейски осиновиха 6-годишната тогава Мария, която взеха от Дома за деца, лишени от родителски грижи в Лесичово.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *