Ужас! Освобождават затворници, да работят за ГЕРБ преди изборите!

  Със стари трикове от най-мрачните периоди на комунизма действат предизборно Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Дуото, което иска да доминира над политическия и икономическия живот в България, още през есента на 2012 година е изработило стратегия за влияние по време на парламентарните изборич през 2013 г.

Схемата е проста, но безотказна – от затворите масово се пускат предсрочно рецидивисти, които впоследствие поемат ангажимента да „работят“ за ГЕРБ преди изборите. Планът на Цветанов и Борисов заработи безотказно.

Бойко Борисов

До 15 януари около 250 верни на ГЕРБ наркотрафиканти, рекетьори, крадци и измамници излязоха от затворите и вече „работят“ предизборно.

Целта е в седмиците до изборите всички инакомислещи да бъдат притеснявани, грабени и психически тормозени. „Вдигнали сме ръце от безумията на Борисов и Цветанов. Сега не можем да смогнем да описваме престъпленията, та камо ли да ги разкриваме. Когато стигнем до извършителите, се оказва, че поръчителите са ни началници“, коментира пред журналисти дългогодишен служител на криминалната полиция.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ужас! Освобождават затворници, да работят за ГЕРБ преди изборите!"

  1. tctc   19.06.2013 at 16:03

    samo gluposti pishete..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *