Олимпийците нападнати от молци !

Молец

За любопитните молци Олимпийското село изглежда като рай- 9000 чисто нови гардероба, всеки от които съдържа камари от дрехи за две седмици. В момента Олимпийският парк е център на район нападнат от молци, като най-силно засегнат е Стратфорд.

Дори не можем да си представим какво би станало, ако молците достигнат до бикините на състезателките по плажен волейбол. При толкова много хора на едно място размерите на щетите, нанесени от молците ще са огромни. Съобщенията за инвазията от насекоми идва от компания, занимаваща се с изтребването на молците.  Данните им показват, че Стратфорд е епицентъра на инвазията, проблемът е 400 пъти по-сериозен отколкото в Ирландия и Шотландия. От компанията смятат, че всичко до което се докоснат молците ще стане неизползваемо.  Лондон и североизточна Англия страдат от голямо нарастване на популацията на молците, поради продължителните валежи и

олимпийският символ

студено време.  Това означава че домовете и офисите са били със затворени прозорци и включено отопление, което е идеална среда за размножаването на молците. Женските снасят до 40 яйца за 3 седмици. Все пак за момента няма постъпили оплаквания от наядени дрехи от молци от страна на атлетите, поне такива са официалните данни.  Само един американски спортист бил прекарал неспокойна нощ в убиване на молци, след като оставил вратата на балкона отворена. А нашествието от молци поражда и една идея – може би има отговор откъде произхожда олимпийският символ.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Sy1UuNzSUjQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *