Олигархът Чочо Александров нае 15 автобуса с народ, да викат за ГЕРБ на предизборен митинг

Чавдьр Александров - Чочо Несебърски

  Над 15 автобуса със зяпачи и викачи е платил олигархът Чавдар Александров, известен като Чочо Несебърски, за предизборното сборище на ГЕРБ в столичната зала „Армеец“. Определен като национална конференция, предсрочният предизборен митинг събра общо 15 хиляди души. „С това счупихме рекорда на Лили Иванова, която събра 14 хиляди“, гордо отсече възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“ Цветан Цветанов.

Ексвътрешният министър обаче пропусна да отбележи, че за разлика от зрителите на концерта на Лили Иванова, които са си плаща – средно по 100 лева, за да я слушат, огромна част от „делегатите“ на герберската конференция получиха по 50 лева на ръка, безплатен транспорт за екскурзия до София, тесте карти за белот – любимата игра на Бойко Борисов, топъл сандвич, знаменце на ГЕРБ, календарче на ГЕРБ, бонбонче на ГЕРБ и други дребни лакомства.

Конференция на ГЕРБ в"Арена Армеец"

Олитархът Чочо Несебърски пък е само един от многото милионери, ангажирали се да платят на „делегатите“ пътя, почерпката и емоцията да видят на живо Бойко Борисов, Искра Фидосова, Цветан Цветанов и Цецка Цачева. Сред достойните капиталисти, подпомогнали мероприятието, са още Лъчезар Цоцорков от „Асарел Медет“, Кирил Домусчиев, Ветко Арабаджиев и други по-малко известени отличници на прехода. Хонорарите на „делегатите“ и преводът им до зала „Армеец“ са стрували на проспериращите спонсори около 3 милиона. При обещанията на ГЕРБ за възход на малкия, средния и едрия бизнес подобна сума е нищожна.

Апломбът на сбирката удари в земята дори този от конгресите на БКП, обсъждали насоките за достигането до нивото на развития социализъм, припомниха независими наблюдатели, преживели и онова време.

Единствено към края се усети нещо обезпокоително – много от „делегатите“ бързаха да си тръгнат от залата преждевременно. Очевидно са смятали, че след сандвича всичко свършва.

А следваше изпълнение на Веселин Маринов, който изпя любимата песен на Жан Виденов, докато на сцената още се кълчеха знаменосци с българското знаме.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Олигархът Чочо Александров нае 15 автобуса с народ, да викат за ГЕРБ на предизборен митинг"

  1. делегат на конференцията   11.04.2013 at 17:00

    ИСТИНИ и ЛЪЖИ:
    огромна част от „делегатите“ – ЛЪЖА – всички делегати получиха едни и същи неща;
    получиха по 50 лева на ръка – ЛЪЖА – никой не е получавал пари;
    безплатен транспорт – ИСТИНА – за делегатите и от София, и от провинцията, транспортът беше безплатен, платен е от партийната субсидия на партия ГЕРБ;
    тесте карти за белот – ИСТИНА, с логото на ГЕРБ на гърба на картите;
    сандвич – ИСТИНА – постен, защото са пости,но не беше топъл; знаменце на ГЕРБ – ИСТИНА – хартиено, с пластмасова дръжка;
    календарче на ГЕРБ – ЛЪЖА – календарите ги раздадохме отдавна;
    бонбонче на ГЕРБ – ИСТИНА – лукче, по 1 брой;
    други дребни лакомства – ЛЪЖА – нямаше други „лакомства“, а само по едно малко кексче и по една малка минерална вода.
    Имаше и по една обикновена пластмасова химикалка, по един пластмасов ключодържател и по едно балонче – с логото на ГЕРБ. Всичко беше сложено в хартиени торбички, в които имаше и книжки:
    1. Кратък отчет по програмата на Правителството на европейското развитие на България;
    2. „България във вярната посока“ – акценти от политическата програма за развитие на България;
    3. Книжка със снимки на обекти, построени при управлението на ГЕРБ.
    На тели ли „придобивки“ ни завидя някой?! От партия ГЕРБ нямаме навик да разхищаваме пари. Винаги сме били много икономични в тези неща – затова успяхме да заделим средства за хората от с. Бисер, от Перник и много други, които се нуждаеха от подкрепа.
    А на клевети тепърва ще се наслушаме… 🙁

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *