Нoва гавра в клас: Метълче се изгаври с портрета на Софроний Врачански!

гаврата със Софроний Врачански

Още не е утихнал скандалът с ромите, изгаврили се с портретите на Васил Левски и цар Симеон I, сега нова гавра обиколи Фейсбук, последваха хиляди коментари и мнения.

И докато униформените ги заловиха и се разправят с тях, в интернет се появи нов „герой“  – с поредна непристойна снимка. Този път българче, хеви метъл, се гаври с историята ни в класната стая. Хлапето използва снимката на великия Софроний за  … китара.

Веднага в интернет заваляха предложения  – и този младеж да си мине по същите параграфи като циганите, нищо, че е българин, което е по-зле. За това призовават почти всички коментари на тази глупава постъпка.

Софроний Врачански

В интернет вече е и сформиран протест  – „Протест срещу безхаберието на държавата към гаврата на малцинствата към националните ни символи и герои” на 27 октомври от 14.00 часа пред Парламента.

Хората ще настояват за закон за защита на нашите национални герои и символи. Но не е ли по- добре да се намери начин как да се мотивират българските деца да научат, кои и какви са били Левски, Ботев, Хилендарски, Борис, Симеон и всички останали светини на България.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZLASoaWmhvM

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Нoва гавра в клас: Метълче се изгаври с портрета на Софроний Врачански!"

 1. internet marketing   23.10.2012 at 8:16

  Нека не прозвучи грубо, но защо се занимавате с глупости? Никой не може да ти каже какво ще е качеството на това менте, но има голяма вероятност да е ужасно или китарата да е дефектна. В най-добрия случай ще се сдобиеш с китара с посредствена изработка и некачествени части. Цената… сметни си мито ДДС и ще ги докараш до към 400 лв. Убеден съм, че за тези пари можеш да се сдобиеш с далеч по-приличен инструмент от магазин в България или Европа (Томан), да не говорим ако следиш обявите в този форум.

  Отговор
 2. nolmane   23.10.2012 at 17:49

  Защо метълчето се гаври със портрета на Софроний Врачански
  кой е виновен за Това ?????????

  Отговор
 3. pepa   23.10.2012 at 18:00

  az pitam zacto na metal4eto liceto ne se vijda a cigan4etata gi bqha zasneli ot blizo i octe necto dnes obraha banka zacto ne kazvat 2 bwlgari obra ha banka a kazvat cigani vlqzoha vav mazata na bai pecokoi krade pove4e koi trqbva da se integrira ne ami da se deportira nqkade na mars naprimer

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *