Новооткритата отсечка от автомагистрала „Хемус“ Шумен – Варна е като филм на ужасите!

Лиляна Павлова

  В навечерието на новогодишните празници, след близо 8-месечен ремонт на автомагистрала „Хемус“ най-после тя бе отворена за движение по цялата си дължина в областите Варна и Шумен.

Събитието бе поредната гордост на ГЕРБ и неговата министърка отличничка Лиляна Павлова.

Възмутени читатели изпращат снимки от състоянието на магистралата по-малко от месец след официалното й

Новата магистрала кара колите да подскачат

откриване. От тях става ясно как автомобилите подскачат по пътя, открит от министърката преди седмица.

Читателите питат колко пари е получила министърката за да приеме този участък от пътя Шумен – Варна, който е под стопанисването на Главна дирекция „Пътища„.

„Защо плащаме такива данъци и пак ли от нашия джоб и за наша сметка ще ремонтираме този участък от пътя?“, питат с основание читатели, които изпращат ексклузивни снимки от ужасното състояние на пътя – гордост на властта.

Припомняме, че част от магистралата бе затворена на 8 май заради ремонт на северното платно на Естакада „Девня“. Заради реконструкцията на 1200 метра мостово съоръжение бе затворен участък с дължина 10 км. Заради ремонта, проведен през целия летен туристически сезон, десетки хиляди всекидневно трошиха нерви и автомобили, обикаляйки по стария път. Не липсваха и катастрофи, една от които с фатален край. Ремонтът на платното приключи преди няколко месеца. И както личи, то се нуждае от нова реконструкция. Въпреки комсомолския плам, с който властта се хвали с изграждането на модерна инфраструктура и нови магистрали.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Новооткритата отсечка от автомагистрала „Хемус“ Шумен – Варна е като филм на ужасите!"

  1. Pingback: zithromax generic cost

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *