Нови пластични корекции окепазиха Виолета Здравкова

Виолета Здравкова

  Пълна промяна е претърпяла скандалната миска Виолета Здравкова. Преди години тя си сложи силиконови гърди на кредит, но не се спря само дотам. Последните й снимки издават, че освен бюста си най-хубавата българка за 1999 г. е коригирала и много други части от тялото и лицето си.

Наскоро бившата жена на Трайчо Манекена разказа, че е сменила позаста-релите си силиконови импланти с нови. Операцията се наложила, защото предишните й прехвалени гърди започнали да й създават неудобства при сън.

Протезите били с капковидна форма, за която Виолета смятала, че пасва най-добре на тялото й. След дълги нощи на дискомфорт и непрекъснато въртене в кревата Здравкова обаче решила да си сложи други бомби – този път с кръгла форма.

„Преди, като спях, силиконовите подплънки се местеха под мен. С новите се чувствам страхотно“, признава блондинката, която не се посвени да вкара в къщата на „ВИП Брадър“ невръстното си дете и с това предизвика масово възмущение в държавата.

Виолета Здравкова с дъщеря си Даная, на влизане в къщата на "Биг Брадър"

 Импланти №1 Здравкова мушна в пазвата си малко след раждането на щерка си Даная. Тогава тя осъществи своя стара мечта да се снабди с по-големи гърди, а няколко месеца по-късно снима циците си и за мъжко списание.

 „През бременността качих много килограми. След като отслабнах 22 кг за 2 месеца, гърдите ми приеха формата на мръсни чорапи, нещо като камък в торба. Обхваната от следродилна депресия, започнах да обвинявам дъщеря си, че ми е взела нещо безвъзвратно и това ми пречеше да бъда всеотдайна майка“, спомня си Виолета. В онзи период тя изтеглила кредит от 2300 евро и го инвестирала в самочувствието си.

За други корекции по тялото си миската отказва да говори, но с просто око се вижда, че лицето и не е същото, което познават зрителите от телевизионния екран. Причината за промяната навярно е новата работа на Виолета. Блондинката е зарязала предишното си поприще – фризьорството, и вече е управителка на студио за красота.

Здравкова с Трайчо Манекена и дъщеря им

 Уви, бившата Мис България е прекалила с естетичните интервенции по лицето си. Това най-силно личи от неестествено опънатата кожа по физиономията й и изпъкналите скули. Такива тя не е имала, дори когато е била най-слаба.

Корекции са претърпели и устните й. Сега те са с няколко размера по-големи от естествените й джуки. За подобна метаморфоза са необходими поне няколко инжекции с ботокс и модерната напоследък хиалуронова киселина.

35-годишната миска опитала да се подмлади, за да забие нов ухажор, твърдят запознати. Уви, мераклия да я вземе за гадже в последните месеци липсвал.

 

Сдобри се с Трайчо Манекена

Виолета създаде в миналото големи неприятности на бащата на щерка си Трайчо Трендафилов, но днес двамата са в отлични отношения. Блондинката дори се обадила на бившия си, за да му изрази подкрепата си, когато гръмна скандалът с присвоените от него имоти. Освен това редовно му оставяла детето за уикендите и се разбирала добре с настоящата съпруга на бизнесмена с прякор Манекена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *