Новата Плеймейтка Силвия Бахати – проститутка в бардака на Хамстера!

Силвия Бахати

  Новата носителка на титлата „Мис Плеймейт“ Силвия Димитрова – Бахати изпълнявала услугата на ВИП компаньонка в публичния дом на Антон Петров – Хамстера, действащ под прикритието на модната централа „Май Ейджънси“.

Блондинката от Велико Търново, която наскоро бе коронясана за наследница на Черната и Русата Златка в конкурса на еротичния журнал „Плейбой“, е имала само допреди 6 месеца договор като модел в модната агенция на Алексей Петров.

Антон Петров - Хамстера

Контрактът между „Май Ейджънси“ и Силвия Бахати е парафиран през пролетта на 2010 г., а като представител на агенцията се е подписал някогашният носител на титлата „Мистър България“ Мирослав Йончев. През лятото Йончев бе арестуван зрелищно от барети заедно с Антон Петров – Хамстера и бе обвинен в склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация.

Известна заслуга за разтурянето на ВИП бардака на Тони Хамстера има и 24-годишната Силвия Димитрова – Бахати.

Непосредствено преди акцията на ГДБОП срещу топ сутеньорите на Алексей Петров, силиконовата красавица от Велико Търново е арестувана на летище „София“ на връщане от Милано. В нея са открити 15 000 недекларирани евро, както и часовник „Франк Мюлер“ на стойност близо 50 000 евро с неустановен произход. Силвия Бахати отрича да е откраднала часовника, макар да няма документи за него – твърди, че й е подарък от неин близък. За недекларираните евро също дава нелепо обяснение – била се снимала за бижутерски каталог, за което й платили в брой.

Само часове по-късно ченгетата установяват, че Силвия Бахати е прекарала 3 дни в Дубай, където отседнала в хотел „Джумейра Емирейтс Тауър“. Най-евтините стаи в баровския хотел струват 650 евро на нощ.

Притисната до стената, блондинката признава, че е била на секс турне в емирствата. Пратил я Мирослав Йончев, но истинският бос в сутеньорската организация бил Антон Петров – Хамстера. Силвия Бахати твърди пред криминалистите, че за първи път й се случвало да продава тялото си за пари.

Направила го, защото била притисната от Цветко Цветков, бодигард на Тони Хамстера. Заможен клиент от Дубай изрично настоял да му изпратят Силвия, след като видял снимките й в интернет сайта на „Май Ейджънси“.

Първоначално 24-годишната търновка приела да сътрудничи на антимафиотите и да даде показания, уличаващи Антон Петров – Хамстера като насилствено склоняващ момичета към проституция сутеньор. Само дни след като дясната ръка на Алексей Петров бе задържан обаче, Силвия Бахати ce отметнала от думите си.

Ченгета предполагат, че силиконовата ВИП компаньонка е била подложена на натиск от мутри на „Октоподите“.

Същото по-късно се случи и с друга известна красавица – носителката на титлата „Мисис България 2008″ Ралица Тодорова. Тя бе основен свидетел на Спецпрокуратурата, но неотдавна се отказа от първоначално дадените си показания, уличаващи Тони Хамстера, Мирослав Йончев и Цветко Цветков като босове на проституцията в гангстерската организация на Алексей Петров.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Новата Плеймейтка Силвия Бахати – проститутка в бардака на Хамстера!"

  1. SS   08.12.2012 at 22:53

    Иначе как ще ходи на сафари в Танзания тази, с въшки ли? Лапа ги здраво това пиче.

    Отговор
  2. Жоро   11.12.2012 at 10:43

    отдавна ги пращат в емирствата и дубай, дори и без модни агенции да съществуват, …така закриха джей моделс на черепа и подставеното му джудже и те препращаха парцалите натам, за да не ги гепят тук, .. нали преди това ги водеха на Вальо топлото,…но в чужбина всичко е недоказуемо, затова всички парцали отиват на командировки и се връщат с дебели пачки, които отчитат…0т 20/50000 долара до евро на нощ е в емирствата и Дубай след разходка в мола!!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *