Нина Добрев се изгаври с България в песен!

Нашенката сочи с показалец картата на България

  Красивата актриса от български произход Нина Добрев, която се радва на изключително топъл прием у нас, смая и възмути българските си фенове с пошла песен, в която пее за родината си.

„Имам тъмна кожа, защото съм от България“ рапира звездата от „Дневниците на вампира“ в забавна песен, от тв рекламите на слънцезащитните лосиони. В друг момент от речитатива си тя сочи с показалка картата на България и казва на езика на Вазов „крем за слънцето“. От момента на пускането й в интернет до днес песента събра над два милиона прегледи.

Въпреки, че ограмотява американците къде се намира страната ни, противоречивата й изява, меко казано, настройва негативно мнозина от българските й почитатели. Повечето се обединяват около тезата, че не това е начинът да се научи повече за страната ни.

Снимки от видеото към песента с абсурден текст

„Преди Нина Добрев да ми каже, не бях забелязал, че българите сме с тъмна кожа“, гласи само един от поредицата възмутени коментари от клипчето, което представя страната ни в доста изкривена светлина.

Видеото е част от комедиен видео уебсайт, в който се публикуват видео съдържание създадено от потребителите и забавни филми, специално заснети с участието на някои от известните американски звезди, като Раян Гослинг, Чарли Шийн, Даниел Ратклиф, Хилари Дъф, Патрик Стюарт. Доста противоречивата изява на нашенката веднага бе асоциирана по форумите със скандалната реклама на страната ни, която се появи в украинския град Полтава. Според авторите на билборда за рекламиране на автобусни екскурзии до България е подходящо изображението с… негър на палма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Нина Добрев се изгаври с България в песен!"

  1. ne ste nared   19.09.2012 at 15:45

    momi4eto se gordee 4e e bulgarka a vie se 4udite kakvo da napishete za da ot4itate deinost… !!!

    Отговор
  2. -.-   05.07.2013 at 21:18

    боожеее от завист ще умрете -.-

    Отговор
  3. Анонимен   21.06.2015 at 21:29

    zavistlivi bokluci

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *