Николай Бареков на сладки раздумки с един от хората на Таки

Николай Бареков

  Пропадналият телевизионен водещ и слуга на Делян Пеевски и ГЕРБ – Николай Бареков, не се притеснява от компанията на наркомафиоти, видя репортер в модно столично заведение.

Ники Дудука се е разположил удобно в сепарето на тузарската кръчма близо до парламента и сладко си приказва с един от хората на Таки – Радо Слънцето. Въпреки че е приятел с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, водещият явно не крие близостта си с мафиота, който е бил близък не само с Таки, но и с шефовете на силовата групирант ВИС братята от Кюстендил Васил и Георги Илиеви.

„Бареков идва често с различни компании“, разказва барман в заведението. Най-често го засичали с чалгаджии и депутати от ГЕРБ, но се появявал и с компрометирани бизнесмени и откровени наркодилъри.

Радостин Бързанов - Радо Слънцето

Радо Слънцето е шеф на нощни заведения в столицата и по морето. Той е сред най-близките приятели на Христофорос Аманатидис-Таки, работи като негов доверен бодигард и участва в организацията му за разпространение на наркотици заедно с Любо Чука, Ицо Исуса и още над 40 души. Днес движи голяма част от легалния бизнес на добруващия в Дубай наркобос. Радостин Бързанов дължи прякора си Слънцето на гладко избръснатата си глава..

Известно време е шеф на скандалното висаджийско заведение „Домби“, където бе намушкан с нож ММА боецът и участник във „ВИП Брадър“ Благой Иванов-Багата. Точно в това заведение е депото на Таки за разпространение на кокаин в центъра на София, твърдят бивши полицаи.

Приятелят на Бареков – Радо Слънцето, е и първият човек, който е видял мъртъв основателя на борческата групировка ВИС Васил Илиев. През 1995 г. той е негов бодигард и го следва с кола навсякъде. Радо Слънцето подава сигнала в полицията за убийството на шефа на ВИС-1 и е първият разпитван за мократа поръчка. След това кариерата му се развива все покрай хора на ВИС. Първо се увърта около Георги Илиев и доверения му човек Таки.

Освен, че е в списъка на бандата на Таки, Радо Слънцето го играе и бизнесмен с фирми в областта на строителството, туризма и нощните заведения. Той е съдружник с приятелката иа Димитър Димитров – Маймуняка Надя Иванова, а също и с други от шефовете на ВИС. С Надя Иванова държи концесии на плажове по Южното Черноморие.

Според близки до висаджийските кръгове Радо Слънцето въобще не се притеснявал от обвиненията за наркоразпространение. Демонстрирал охолен начин на живот и връзки с политици, които най-вероятно дължи на приятеля си Николай Бареков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *