Ники Михайлов се забавлява на бал, вместо да подкрепя съотборниците си срещу Холандия

Ламборджинито на Ники Михайлов, пребоядисано в червено, мацката с късата пола е Мария Янкова, годеницата на пловдивския авер на вратаря Мартин Данона

  Галеникът на българския футбол Николай Михайлов се е забавлявал на бала на пловдивски абитуриенти в събота вечер, докато съотборниците му от националния отбор пишеха история на „Амстердам Арена“, побеждавайки с 2:1 световния вицешампион Холандия.

В това нямаше да има нищо нередно и скандално, ако не бе причината, заради която синковецът на Борислав Михайлов бе освободен от Любослав Пенев за контролата с „лалетата“ и тази с Турция, загубена от нашите с 0:2.

А именно контузията, получена в злополучната верижна катастрофа, в която Ники се натресе със служебния „Роувьр“ на баща си преди седмица. При адския сблъсък на автомагистрала „Тракия“ в подстъпите към София загина човек, други шестима пострадаха.

Наш Мамин Ники се измъкна от мелето с контузно-разкъсни рани по два от пръстите на лявата ръка. От травмата, ако цитираме официалното съобщение от БФС, скандалният национал трябваше да се възстановява десет дни. При това положение поне от кумова срама вратарят с повече бройки в леглото, отколкото спасени дузпи, трябваше да се покрие като Левски по Турско.

Ламборджинито преди да бъде пребоядисано

 Това обаче въобще не важи, когато си син на баща от ранга на футболен президент.

В събота вечер националът е гастролирал отново под тепетата, откъдето се връщаше, преди да се натресе в ламариненото меле, и то биейки на очи. Михайлов се е появил в Пловдив с друг мощен звяр, този път не джип, а ламборджинито си. С тази разлика, че се е надявал да не бъде разпознат лесно, заради новия червен цвят на автомобила, минал наскоро през смяна на боята.

Футболистът е закарал италианската машина до Пловдив, за да се изфука с нея в абитуриентската си нощ тийнейджър, семеен приятел на местния бохем Мартин Данона, издават наблюдателни хроникьори.

По-късно вечерта, след автодефилето из града, Михайлов се е забавлявал в местната дискотека „Хистериа“, където случайно или не, по същото време е била и Николета Лозанова.

„Любо Пенев е информиран за всичко това. Един футболист, наричащ себе си професионалист и още повече национал на страната, по същото време е трябвало да бъде пред телевизора, за да подкрепя съотборниците си“, коментираха от щаба на държавния тим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *