На шефовете на “Ботев” (Вр) не им пук за живота на футболиста Асен Чалъков, наричат го симулант

Асен Чалъков

  Цели два месеца бившият футболист на „Ботев“ Асен Чалъков се молил за живота си на шефовете на врачанския клуб, но всички те останали глухи. В резултат на безхаберното им отношение на 29-годишния самоковчанин му предстои изключително опасна и тежка операция на главата.

Миналата събота Чалъков, който е юноша на „Левски“, припадна на стадиона в родния си Самоков, след което бе държан в медицинска кома.

„От два месеца синът ни имаше оплаквания. Предостави в „Ботев“ болничен лист, но не последва адекватна реакция от клуба, освен тази да обвинят Асен в лъжа, бойкот и симулация„, разкриха родителите на футболиста.

След като във Враца не откликнали на молбите му да уредят нужните изследвания, Чалъков се прибрал в Самоков. „Продължи да звъни на „Ботев“, търсеше си четирите заплати, които му дължаха. Молеше се на единия от директорите, Ивайло Рачев, да му платят поне някаква част от парите, за да отиде на лекар. Онзи поиска банкова сметка и каза: „Добре, утре ще имаш пари по нея“. Това „утре“ още го чакаме“, бесни са родителите на пострадалия играч.

Неговото състояние вече е овладяно, но операцията на главата е неизбежна. „В България има толкова много момчета като сина ми, които душата си дават за футбола, а тия италианци довеждат недоказани ментета. При предишните шефове всичко в „Ботев“ беше идеално. Сега италианците си играят със съдбата на децата ни. Но Господ отгоре вижда“, чака възмездие майката на Асен Чалъков.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *