Наталия Симеонова обвинена от Марта Вачкова в плагиатство на тв предаване!

Наталия Симеонова

  Люта телевизионна война е на път да избухне между две от най-популярните водещи от малкия екран – Марта Вачкова и Наталия Симеонова. Ябълката на раздора е новото предаване на блондинката – „Предай нататък“. То буквално вбесило щерката на легендарния Григор Вачков. Закръглената водеща на БНТ започнала да обвинява Наталия, че е откраднала на 100% концепцията на нейното шоу „Апартаментът“, което се излъчва в ефира на държавната медия.

Марта била категорична, че звездата на Би Ти Ви е изкопирала едно към едно идеята, прилагайки я в „Предай нататък“. Въпреки, че въпросният формат е чуждестранен и се радва на успех сред зрители в други държави, Вачкова не спирала да твърди, че Наталия е „преписала“ замисъла от нея.

Марта Вачкова

„Това е всичко друго, но не и „новаторско за България предаване„. Може би за хора, които нямат телевизор не е известно, че вече една година БНТ прави шоу, което разказва вълнуващи истории и помага на мнозина да сбъднат мечтите си и да решат проблемите си. И това шоу се казва -„Апартаментът“, гневят се в екипа на Марта.

До момента ответна реакция от страна на Наталия липсва. Продуцентите от Би Ти Ви също мълчат. Вместо да влиза в конфликти, феята на любовта работи на пълна пара през последните дни и подготвя записите за дебютните издания на шоуто си. Асистентите на Симеонова не могат да се нарадват, че още преди старта си в ефир „Предай нататък“ се радва на широк зрителски интерес и пощата му е препълнена с писма – потенциални вълнуващи истории за предаването.

Марта Вачкова не е първата, изказваща възмущение към Наталия Симеонова. От Нова също са настръхнали срещу блондинката заради социалната концепция на формата й.

Макар че от Би Ти Ви рекламират предаването като съвсем ново за родния ефир, телеманиаците помнят, че подобна концепция имаше и програмата „Ники Кънчев под наем“. Тя показваше как звезден водещ като Ники може да помага на обикновените хора и да решава всякакви проблеми от социален, битов и бюрократичен характер. Уви, шоуто се провали и бе свалено от екран, а водещият му стана за резил с образа на добричък чичко, готов да помага.

Дали Наталия ще последва съдбата на мистър „Стани богат“, само времето ще покаже, факт е обаче, че блондинката е нахъсана за висок рейтинг. Тя се кани да се завърне на бял кон в ефира на Би Ти Ви.

Наталия с поиятелче за секс

Наталия Симеонова има мъж до себе си, но не е влюбена в него. Русокосата телевизионерка сподели в интервю за хитовото светско списание, че отдавна не усещала „пеперуди в стомаха“, а с партньора й са достатъчно прями и честни, за да са уточнили това, „Имам връзка, в която не заблуждавам никого за нищо“, обяснява за настоящия си интимен статус блондинката. Изказването й обаче мнозина тълкуват като доста вулгарно. Според тях Наталия просто си е намерила мъж за секс, но не се е отказала да търси заместник – на бившия си мъж Денис Ризов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Наталия Симеонова обвинена от Марта Вачкова в плагиатство на тв предаване!"

  1. Иванчо   07.09.2012 at 13:25

    Скараха се двете дебелани за пари !…..
    а и двете мамят, че имат мъж до себе си, за да си вдигнат рейтинга!кой да им повярва ??!!хаха

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *