Наско Сираков на битка срещу ръководството на Боби Михайлов

Наско Сираков

  Гърнетата използват легендата на „сини­те“ за атака срещу БФС. Бившият голмайстор на „Левски“ Наско Си­раков влиза в комбина с шефовете на ЦСКА Ди­митър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца. Началниците на „чер­вените“ ще използват ле­гендата на „сините“ като основно оръжие в бит­ката си срещу сегашно­то ръководство на БФС, начело с Боби Михай­лов. По този начин Си­раков тръгва срещу дъл­гогодишния си колега и съотборник в „Левски“ и националния тим.

 Иначе пернишките боклукчии от сметопочистващата фирма „Ти­тан“ съвсем са се вживели в ролята си на опо­зиция на сегашната уп­рава на българския фут­бол. За целта двамата правят совалки между влиятелни бизнесмени и бивши шефове в най-популярната игра, за да получат подкрепа. Засега в редовните им заговорнически срещи постоянен участник е Наско Сираков. Групич­ката от съзаклятници, в която влизат още Стани­мир Стоилов и Първан Първанов – Перо, се съ­бира в комплекс „Царско село“ на околовръстното шосе край София.

Боби Михайлов

  Изумителното в целия случай е, че Наско Сираков е все още действащ член на Изпълкома на БФС. Мъжът на Илияна Ра­ева е поканен в ръко­водството на футбол­ната централа лично от Боби Михайлов. За Сираков обаче отдавна е известно, че няма ка­узи, принципи и сантименти. Той е там, къде­то има пари и интереси. Случаят с Гърнетата е точно такъв.

 Заговорниците засега удрят на камък, когато стане дума за това кого да лансират като алтер­натива. Единственият последователен опозиционер на политиката на Боби Михайлов до­сега беше Пламен Мар­ков. Бившият национа­лен селекционер въоб­ще не искал да играе в един отбор с хора като Гърнетата, Сираков и Перо. Той категорично отказал да е тяхно лице.

 Провал са претърпели преговорите с Васил Божков да и да стане неин кандидат за президент на БФС. Категоричен отказ е дал и шефът на проправителствената Корпоративна банка Цветан Василев. „Това не е моят мач“, зая­вил мустакатият банкер. Гърнетата и Сираков се надявали именно Васи­лев да им стане не само лидер, но и спонсор на битката. Това ги прину­дило да почукат на вра­тата на Кирил Домусчиев. Президентът на „Лудогорец“ обаче катего­рично ги отрязал. Той бил бесен на Гърнетата, че правят ЦСКА шампи­он с мръсни съдийски но­мера срещу подопечния му „Лудогорец“. „С вас не искам да съм съюз­ник и нямам намерение да участвам в завери­те ви“, отрязал ги Домусчиев.

 

Раследват ЦСКА за тото мафия

 БФС готви удар сре­щу ЦСКА, след като армейците се на­правиха на опозиционери номер едно сре­щу Боби Михайлов.

 От футболната цен­трала подготвят пита­не до МВР има ли играчи на „червените“, които да са свързани с бизнеса с футбол­ни залози. В БФС се самосезирали от пуб­ликации в пресата и спортни сайтове, от които става ясно, че поне трима състезатели на лидера в „А“ гру­па имат свои букмейкърски пунктове.

 Те са на западна заложна къща, чийто представител бе раз­стрелян преди пет­найсетина дни в сто­лицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *