Най-довереният човек на Братя Галеви – Жоре Бозата, офейка от България уж да се лекува

Братя Галеви

  Наследникът на избягалите от България дупнишки феодали Пламен Галев и Ангел Христов – босът на охранителната фирма „Боду COT“ Георги Първанов – Жоре Бозата, сериозно закъса със здравето покрай проблемите с правосъдието, научихме от сигурен източник.

Преди десетина дни Жоре Бозата, както в Дупница наричат най-верния човек на Галеви, бил приет по спешност в местната болница, след като получил инсулт. Охранителният бос, който в отсъствието на „братята“ събира парите от рекета и ръководи сенчестия бизнес в региона, е получил временна парализа на нервна почва, а изследванията не са били никак благоприятни за него – лекарите му препоръчали спешно да вземе мерки, ако не иска да се спомине рано-рано от сърдечни проблеми.

Заради здравословните несгоди, преследващи Георги Първанов, мафиотският наместник спешно отлетял за Израел, където си направил детайлни изследвания в частна клиника в Тел Авив. Еврейските лекари препратили настоящия гангстер №1 на Дупница в клиника с израелски капитали в италианския град Перуджа и от началото на седмицата Жоре Бозата се лекува на Апенините.

Новината за влошеното здраве на Георги Първанов обаче е приемана с недоверие от жителите на Дупница, които подозират, че охранителният бос е намерил хитър начин да се измъкне от родното правосъдие по подобие на началниците си.

„Срещу Жоре Бозата тече разследване за пране на пари, странно как се разболя точно когато тръгна мълвата, че ще го арестуват като съпричастен в пране на над 35 милиона лева“, коментира запознат с разследването срещу Пламен Галев и Ангел Христов.

Началникът на охранителната фирма „Боду COT“ Георги Първанов бе коронован за наследник на бившите барети тази пролет, малко преди Пламен Галев и Ангел Христов да офейкат от България. Като съдържател на лъскавото кафене „Колата“ в Дупница, Жоре Бозата ежедневно се чува с началниците си и впоследствие се разпорежда от тяхно име.

На пряко подчинение на Жоре Бозата в града на барикадите са Васил Василев – Клеменца, Васил Капланов – Каплата, който се води финансист на мафиотската групировка, както и гардовете Димо Димов, Янко Кирилов – Боксьорчето, Георги Градевски – Конъна, Стоимен Стоименов и Николай Александров – Отвертката.

На книга официалният бизнес на Георги Първанов е свързан с охраната на стотици обекти, сключили договори с неговата фирма „Боду COT”. Сред крупните клиенти на охранителната компания на братя Галеви са дори местната община, болница и училища. Месечните приходи от охранителна дейност на Жоре Бозата надхвърлят 250 000 лева.

Зад паравана на охранителната фирма обаче Георги Първанов дирижира цял куп незаконни дейности, които от години са под контрола на Галеви. „Всички автотърговци в региона се отчитат на Жоре Бозата, това правят и прекупвачите на череши и дори земеделските производители. Такса „спокойствие“ плащат и строителни фирми от Дупница и Кюстендил, както и фирмите за автобусен и тежкотоварен транспортен превоз“, коментират изтормозените дупничани.

Според тях е възможно Георги Първанов да е бил привикан на отчет при братя Галеви и да е оправдал спешната си задгранична командировка със здравословните си проблеми.

„Все пак не забравяйте, че и болницата в Дупница е под контрола на Галеви“, бият аларма местните.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Най-довереният човек на Братя Галеви – Жоре Бозата, офейка от България уж да се лекува"

 1. sunny   17.02.2013 at 2:19

  „СЕНЗАЦИЯ НА ПРОДАЖНИЦИ“-ИМАЙКИ В ПРЕДВИД КОМЕНТАРИТЕ ПО ПОВОД „БЯГСТВОТО“ НА ЖОРО ПЪРВАНОВ,И ЧЕ „УЖ“ОТИШЪЛ ДА СЕ ЛЕКУВА В ЧУЖБИНА,КОЙ ОТ ВАС ГАДНИ И ЗЛОБНИ ДОНОСЧЕТА ,ЩЕ ПОДНЕСЕ ИЗВИНЕНИЯ ЗА КЛЕВЕТИТЕ,КОИТО НАПИСАХТЕ В ТАЗИ ПОМИЯРСКА СТАТИЯ,КОЯТО ЯВНО ИМАШЕ ЗА ЦЕЛ ДА УВЕЛИЧИ ТИРАЖЪТ ВИ?!?!?!?!?!?!?!,НО НЕ И ДА НАПИШЕ ИСТИНАТА!!!!!!!!И КАК СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ,ЧЕ 80%ОТ НАПИСАНОТО Е ДОЛНА ЛЪЖА,ДА ПОВЯРВАМЕ,ЧЕ ДРУГИТЕ 20%СА ИСТИНА?!?!?!И КАК НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НА ДУПНИЦА ДА СМЕ СПОКОЙНИ,ЧЕ УТРЕ НЯКОЙ ОТ НАС НЯМА ДА БЪДЕ ИЗРИСУВАН ПО СЪЩИЯТ НАЧИН КАТО ЖОРО ПЪРВАНОВ???????АКО СТЕ КОРЕКТНИ,СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ ИЗВИНИТЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК ПУБЛИЧНО,КАКТО ГО ОПЛЮХТЕ ПУБЛИЧНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Отговор
 2. plenty of fish dating site   19.07.2019 at 6:59

  Thanks for one’s marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you
  happen to be a great author.I will remember to bookmark your blog and will eventually come back someday.
  I want to encourage continue your great job, have a nice morning!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *