Назначиха италианци да командват в ЦСКА

Димитър Борисов – Гърнето и Иво Иванов – Праховеца

  Боклукчиите от сметопочистващата фирма „Титан“ Димитър Борисов и Иво Иванов унизиха легендата на ЦСКА Стойчо Младенов, който е настоящ треньор на тима.

Пернишките пишман бизнесмени назначиха италианците Родолфо Ваноли и Симоне Фурнари в клуба и на практика оставиха екзекутора на „Ливърпул“ в положението на васал. Ваноли заема поста спортен директор и поема цялата оперативна власт в ЦСКА в свои ръце, а Фурнари става кондиционен треньор и на практика ще бъде ухото на сънародника си в съблекалнята на „червените“.

Симоне Форнари и Родолфо Ваноли (вдясно)

Кадровите рокади силно са изнервили Стойчо Младенов, на който от известно време не оказват доверие собствениците на клуба. Конфликтът между него и шефовете му тлее, но нищо чудно в най-близко време да избухне. Така Стойчо побърза ритуално да отпрати от отбора италианските футболисти Алесандро Джерарди и Масимо Кода, които бяха на проби в тима. Той направи това преди новия му шеф Родолфо Ваноли да встъпи в длъжност. Наставникът на „червените“ се изрепчил, че иска сам да подбира новите футболисти. Именно това изглежда невъзможно след идването на Ваноли в ЦСКА.

Италианецът вече е показал съвсем ясно, че не е доволен от самоинициативата на Стойчо. В Турция, където отишъл след назначението си, Ваноли отправил сурови критики за действията на треньора и се постарал да се разбере, че отсега нататък решенията кой да остане и кой да си тръгне от отбора ще бъдат негови. Стойчо е обвиняван от началниците си, че отхвърля всички футболисти, от които не може да вземе комисионна.

Очевидно войната на нерви на „Армията“ става все по-сериозна. Стойчо поиска да върне Спас Делев в състава, а титаните го отрязаха. За капак собствениците продадоха звездата Жуниор Мораеш в „Металург“ (Донецк) зад гърба на Младенов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *