Мутри от ММА ще дават „указания“ как най-правилно да се гласува за ГЕРБ!

Христо Ширев - Боксьора

Татуираните мутри от ринга на свободните боеве (ММА) имат протекции високо във властта, твърди източник от софийския ъндърграунд.

„Публична тайна е, че бившият бодигард на Таки – Любо Симеонов, е замесен в разпространението на наркотици. Друг боец – Христо Ширев-Боксьора, го арестуваха, после беше пуснат под домашен арест и започнаха да го ползват за поръчков свидетел.

Шефа на федерацията по ММА Любен Джубрилов го натиснаха за рекет, после го оправдаха и е на свобода. Натиснаха ги, дадоха им да разберат, че ще имат сериозни проблеми, ако не слушат, и те станаха послушни. Имам информация, че ще ги ползват по изборите. И без това се занимават с наркотици и рекет, какво им пречи когато бият, да дават указания за кого да се гласува. С момчетата ще всяват страх сред наркоманите и ромите, от които ще спечелят доста гласове твърди източникът ни, който години наред се навърта около средите на ММА бойците.

Любен Джубрилов

Христо Ширев – Боксьора не блести с постижения от ринга на свободните боеве, но преди година и половина предвождаше най-кръвожадната бригада за разпространение на кокаин и марихуана в София. Неговите мутри, част от които също ММА бойци, трошат чалга заведения и пребиват конкурентни дилъри, предимно подчинени на Стефан Бонев – Сако и Милен Даврански – Катерицата. Редовният им номер е да забиват брадви във вратите на конкурентните наркобосове. Ширев беше арестуван за наркоразпространение и лежа за кратко в ареста. Разбра се от достоверен източник, че той тайно е сключил споразумение за 9-месечна условна присъда още преди година и оттогава не е помирисвал решетки, въпреки че продължава с набезите си в София. Освен това ченгетата са го вербували да им стане поръчков свидетел, разказва източникът ни. Ширев – Боксьора ще е основният свидетел срещу бандата на Сако и Катерицата.

Това означава, че върху дейността му вече има спуснат чадър отгоре. Погален от закона и свързан с ММА борбите е председателят на Асоциацията Любен Джубрилов. Той беше подсъдим за рекет заедно с няколко от момчетата си, които се пускат по боеве. Дълго време се издирваше от МВР. Джубрилов беше оправдан от Бургаския съд наскоpo. Той е най-големият авторитет сред ММА бойците, защото от него зависят организацията и залаганията на свободните боеве. За него е публична тайна, че е пръв приятел с футболната легенда Христо Стоичков, който според нашия източник е връзката на ММА бойците с върховете на ГЕРБ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *