Младоците в ЦСКА ядосани на Стойчо Младенов, че ги пренебрегва

Стойчо Младенов

  Пореден скандал се разгоря в Борисовата градина, се разбра от достоверен източник, и този път причината е инатът на Стойчо Младенов.

Младоците в ЦСКА са крайно ядосани, че „екзекуторът“ на „Ливърпул“ не ги пуска в игра.

Те са пренебрегнати, за сметка на прехвалените Шеридън, Присо и Карачанаков. Момчетата недоумяват как може Младенов да продължава да разчита на тях, след като всеки мач изпускат по няколко пъти сами срещу вратаря.

По време на двубоя с „Черноморец“, завършил 1:1, в 72-рата минута Нджонго Присо тръгна да си спира топката пред напълно опразнената врата, вместо бързо да я закове в мрежата и да донесе победата за ЦСКА. Докато той се чудеше какво да направи, играч на „акулите“ дотича и изчисти топката напред. През останалите минути Шеридън и Карачанаков се надпреварваха кой по-нескопосано да стреля към вратата.

Фрапантни пропуски не липсваха и на мача с „Локомотив“ (Пловдив). Според източници от клуба момчетата стоят на пейката не защото са по-слаби от „звездите“, а тъй като търсят сметка от Стойчо което никак не се нрави на треньора, свикнал да диктува правилата на терена и в съблекалнята.

Шансът на младоците обаче може би скоро ще изгрее, тъй като скандалите при „червените“ не спират. Титулярите от досегашните мачове на първенството заплашиха, че ще прекратят договорите си ако не получат поне една от дължимите им заплати. Шефовете бяха обещали, че това ще се случи, но за пореден път излъгаха играчите.

Ако те си тръгнат от „Армията“, на Стойчо няма да му остане нищо друго, освен да разчита само на юношите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *