Митьо Очите въвел гангстерски данък “вагина”

Митьо Очите

  Несебърският гангстер Димитър Желязков – Митьо Очите отново вилнее по Южното Черноморие броени месеци след като излежа присъдата си като бос №1 на дрогата в Бургаския регион.

Източници от ъндърграунда разкриват, че морският Ал Капоне се е върнал към обичайното си занимание – рекетира по-дребни обитатели на престъпното блато.

На прицела на Димитър Желязков са попаднали всички стриптийз барове и публични домове в Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Созопол и Приморско. Съдържателите на бардаците са уведомени, че ако искат момичетата им да работят, без да бъдат тормозени от мутри, трябва да плащат месечна такса „спокойствие“.

Рекетът е влязъл в сила преди дни – на 1 юни, когато стартира летният сезон.

Гангстерският данък „вагина” обхваща персонално всяка една проститутка, като налозите са съобразени с локацията на бардака, реномето (б. а. – разбирай оборота) на публичния дом и тарифите, които поддържат жриците на любовта.

Жриците на любовта ще бъдат пребивани, ако сутеньорите им не отчитат процент от заработеното пред хората на Митьо Очите

 Така например бардаците в Слънчев бряг и в Несебър, които се радват на най-голяма и доходоносна клиентела, трябва да отчитат месечно по 1000 лева на Митьо Очите за всяко едно момиче. Пълният размер на таксата „вагина“ ще се събира през месеците юли и август, когато е пикът на туристи. За месец юни, който е най-слаб и краткотраен от летните месеци, дължимият налог за всяка жрица на любовта е в размер на 500 лева.

Публични домове в градчета и селища от Южното Черноморие, в които летуват по-семпли откъм финанси курортисти, ще плащат по-ниски налози за жриците на любовта. В Ахтопол съдържател на бардак се споразумял с гавазитена Митьо Очите да плаща такса от 500 лева на проститутка за месеците юли и август. Сутеньорът отварял публичния дом в средата на юли.

Рекетът над собствениците на бардаци стартирал преди около месец, много преди публичните домове по морето да отворят врати. Сутеньори били навестени от здравеняци от Сливен, които били наети от Митьо Очите веднага след като несебърският Ал Капоне излязъл от затвора. По морето се мълви, че Димитър Желязков е сформирал нова гангстерска армия, в която събрал над 80 биячи – силови спортисти от Сливен и региона. Мутрите заплашвали масово сутеньорите, че ако, не отчитат процент от заработеното за всяка една проститутка, момичетата им ще пострадат.

 Всяка жрица на любовта, която не плати рекет „вагина“, рискува да бъде потрошена и остригана нула номер, имало заплахи дори за заливане със сярна киселина. По груби данни само в Слънчев бряг и в Несебър през летните месеци проституират около 500 момичета, общата бройка на жриците на любовта по Южното Черноморие доближава 1000.

„Повечето сводници са се съгласили да плащат рекет, тъй като няма как да опазят труженичките си. Процент на Митьо Очите ще отчита дори най-големият стриптийз бар в Слънчев бряг, за който се знае, че е на братя Маргини“, споделя морски сутеньор.

Запознати твърдят, че именно заради рекета над бардаците Митьо Очите се е срещал няколко пъти за последния месец и половина с Антон Петров – Хамстера и с Марчело Джотолов. Някои допускат, че е възможно Митьо Очите да е вербуван от Алексей Петров – Трактора, който в последната година почти напълно изпусна контрола върху платената любов.

 

Георги Илиев

Жоро Илиев го изхвърли в морето

Димитър Желязков – Митьо Очите събираше рекет от проститутките допреди да влезе в затвора през 2007 г., а заради дързостта му да тормози жрици на любовта, които се отчитат на други мафиоти, бе разлюбен от боса на ВИС-2 Георги Илиев.

През лятото на 2004 г. Очите бе пребит и хвърлен в морето от Главния. Паметливи летописци на ъндърграунда си спомнят, че Жоро Илиев привикал Митьо Очите на яхтата си „Маями“ след инцидент с две труженички. Проститутките били отмъкнати от бардак в Несебър от дясната ръка на Очите Димитър Видев – Митко Релакса, който цели три дни ги държал в плен в морски хотел. Дрогираният Релакса и останалите авери на Митьо Очите изнасилили и пребили брутално проститутките, като едно от момичетата дори било осакатено.

В ъндърграунда се мълви, че заради този инцидент Митко Релакса бе ликвидиран през август 2004 г. в центъра на Бургас. Неговият бос Митьо Очите пък бил привикан на яхтата на Жоро Илиев, където Главния му нанесъл зверски побой и го изхвърлил в морето.

Когато яхтата акостирала на Свети Влас, Жоро Илиев подхвърлил на охранителите на Митьо Очите: „Метнах го в морето, ако побързате, може и да го спасите от удавяне“. Гардовете на Желязков се метнали на джетовете и успели да извадят от морето едва дишащия си и потрошен главатар.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

7 Отговора за "Митьо Очите въвел гангстерски данък “вагина”"

  1. emil bairaktarov   18.08.2012 at 0:18

    zdr hte mi e priqtno otnovo da se sreshnem i da piem po kafe ako se dosetih koi sam edin star priqtel ot instityta moje da me potursih na tozi nomer

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *